Цитата:
Коментар від jaguar
(Коментар 38550)
Кто пользовался горнолыжной одеждой 4F (как она, стоит покупать, может лучше другую фырму взять)?
|
У мене про цей бренд склалося доволі непогане враження.
Очевидно, ви бачили їхні речі в магазині польського гірськолижного бренду "4F Sport Perfomance" (розташований він неподалік біля головного корпусу "Львівської політехніки", одразу ж біля магазину "Фанатік-спорт" - вул. Глибока 6) або у магазинах "Фанатік-спорт" на цій же Глибокій чи на Сихові.
Мої друзі вже 2 роки купують там спорядження (куртки, штани, термобілизну, фліси, своєму чоловікові там весь гірськолижний костюм купили, собі я ж брала костюм для фітнесу, термофутболку і термобілизну) - якість нормальна, вибір великий, ціна нижча, ніж на інші бренди. Юзали і в дощ, і в сильний мороз, і у сильний "плюс" - достойний одяг, свою ціну він повністю виправдовує.
Цитата:
Коментар від Kayja
(Коментар 38551)
Щось вона справила на мене враження, що то десь під Брюховичами шито.
|
Я б не була такою категоричної стосовно фірми, речей якої я не носила, не тестувала і не прала.
Звісно, якість однозначно гірша, ніж той же чеський Hannah, Pinguin, але перепрошую, Hannah у ціні доганяє речі від Rossignol та речі від інших загальновідомих лижних брендів. Якщо говорити про більш-менш розумне співвідношення ціни та якості, яке б не лупило по гаманцю середньостатистичної людини, варіант купівлі костюма від 4F мені видається переконливим. Це принаймні краще, аніж купляти речі на "секондах" із вбитою мембраною за ціною від 300-500 грн чи купувати термобіличну Active у "Метро", яка розлізається через півсезону.
|