Сьогодні міряв ше 2 черевики:
# Tecnica Ten.2 100 ( не HVL ) - не підійшли, хз чого, якісь вони "гризучі" з середини((
# Dalbello Boss (2015), Dalbello Voodoo (2016) - таки знайшов Boss у Львові (BOOMERANG BOARDSHOP вул. Героїв УПА, 80), класні, якісно зроблені черевики, дуже сподобався Cabrio Design який добре фіксує пятку і зона С4, це спецільна виямка під кісточку на внутрішній стороні черевика. Але вони мені не підійшли
трохи низький підйом, з чим ше можна було миритися і вузька передня частина в зоні пальців. Черевик дає дуже хороший запас ширини в цетральній частині, але завужений до кінця і мізинець не влазить ((((
Voodoo мають таку саму колодку як і Boss, але відрізняються кліпсами. Якшо змінити положення першої кліпси то можна зробити підйом вищим, думаю так буде і з Boss'ами 2016 року. В них теж першу кліпсу можна ставити в 2 положення, але їх не було в магазині.
Lom так знаю про Fisher, але це вже якшо взагалі нічого не підійде
Fazer Alex може треба розмір менший ? а взагалі Dalbello Axion не поганий черевик з хорошою шириною колодни, але трохи низьким підйомом. Їх вже не роблять, замість них Boss Voodoo Blender, здається.
SRT, завнішній вигляд черевика це останнє на шо звертаю увагу
, саме головне це комфорт і правильно підібрана жорсткість черевика. Хоча Head adapt edge 95 досить класно виглядають
Kirill, ріст 178см, вага 95kg, довжина стопи 275мм, ширина 106мм, рівень - intermediate to advanced можете шось порадити ? І ше цікавить наскільки сильно відрізняються ADAPT EDGE 2015 і 2016 року?