Выбор горных лыж тесты, отзывы, выбор лыж и креплений |
10.12.2009, 09:54
|
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Выбор лыж для новичка
Тема для подбора снаряжения для начинающих.
Интерактивный Скиселектор Интерактивный помощник по выбору лыж
От себя добавлю: не берите дешевые лыжи! Лучше взять за те же деньги бэушку классом выше. На дешевых лыжах, в которых внутри нет дерева, Вы вряд ли сможете овладеть техникой резаного поворота.
|
|
|
22.03.2012, 00:19
|
#201 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
Цитата:
Коментар від max_tv
Планую з понеділка попасти на буковель,попробую в прокаті щось найти з цих лиж попробувати. підсвідомо думаю що буду прогресувати,швидкість люблю,принаймні на машині точно...
|
ну в буковельских прокатах навряд чи шо найдете, крім їхніх фішерів категорій в та с....
Вторік в лютому-березні в екрім стайлі (біля першого паркингу в районі нижньої станції першого витягу) можна було брати на тест драйв лижі топових моделей, троха дорожче, чим прокат, але воно того варто... правда, там в основному head - я брав CHIP 66, сказати що ловив майже оргазм від каталки - то майже нічого не сказати. Правда, пізніше вирішив що не потягну фінансово :-(.
Цього сезону для колег розвідав прокат майже на вїзді в микуличин - десь метрів 800 від початку зі сторони яремче - називається чи то Говерла чи то Під Говерлою - так там є троха жорстких атоміків - по відчутях в діапазоні від 8 до 12 - і що головне - там наточені канти, що кажуть для прокатів не завжде типово... І ціни нижчі за буковельскі - може щось пошукати в тих точках... еланів ви там саме швидше не знайдете, все таки на надто поширена модель - але то таке - жорсткість лижі зможете оцінити.
а, само собою зрозуміло - жорсткість бота має бути відповідна, десь в районі 90-100... яккщо бот буде мягкий - то толку від жорсткої лижі не буде ніякого...
якщо замахнетися на тест чотирнадцятки - то бажано жорсткіше бот за сотню...
|
|
|
08.10.2012, 17:00
|
#202 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
Добрый день, помогите с выбором лыж, а то уже запутался читать отзывы.
Мои параметры рост - 190, вес -100.
Новичок, два года назад начало получатся в Буковеле, но после не было времени, о чем конечно желею. Спортивный. Хочется что то более менее достойное.
И для жены рост 170 вес 56, совсем новичок (иногда плужком балуется )
Спасибо
|
|
|
08.10.2012, 17:14
|
#203 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
|
|
|
08.10.2012, 17:22
|
#204 (посилання)
|
Новичок
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
|
Я уже смотрел, спасибо. Хочется Посмотреть и другие марки. Вначале почему то зациклился на Volkl, потом почитал обзор 2012/2013 и как то разочаровался.
И еще, может конечно и не прав, но все таки на мой вес наверно нужно пожеще лыжи? Или я не прав?
|
|
|
08.10.2012, 19:40
|
#205 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Смотри другие, нивапрос. Elan Amphibio 12 в ростовке 176 см тебе будут идеальны. И не перерастёшь ты их лет 8 как минимум. Разве что поменяешь на другие из-за морального устаревания модели
Добавлено через 1 час 9 минут
Вот, например, шара! Продам: Elan SpeedWave 12, 2010 года, 176cm - Спорт Сток | Спортивная Биржа
|
|
|
08.10.2012, 21:20
|
#206 (посилання)
|
Новичок
|
Б/у точно не хочу.
Помощник выдал
Модель: 2013 elan waveflex 10
Модель: 2013 elan waveflex 8
Модель: 2013 elan eflex 6 eRise orange
Модель: 2013 elan eflex 5
Что больше подойдет под мой вес?
|
|
|
08.10.2012, 21:39
|
#207 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
2 Watchkeeper,
Незнаю как, Вы, вводили парамерты в помошнике, но только мое мнение: НИЧЕГО. С такими физическими данными: только двойной титанал.
ЗЫ
Параметры, я б вводил - не новичек. С учетом на прогресс и не на один сезон.
Добавлено через 2 минуты
Мне выдал: elan amphibio waveflex 12
|
|
|
08.10.2012, 21:51
|
#208 (посилання)
|
Новичок
|
Цитата:
Коментар від griig
2 Watchkeeper,
Незнаю как, Вы, вводили парамерты в помошнике, но только мое мнение: НИЧЕГО. С такими физическими данными: только двойной титанал.
ЗЫ
Параметры, я б вводил - не новичек. С учетом на прогресс и не на один сезон.
Добавлено через 2 минуты
Мне выдал: elan amphibio waveflex 12
|
Я тоже так подумал. Помощник то не учитывает мой вес. (
Вот смотрел Модель: 2013 elan amphibio 78
elan amphibio waveflex 12 описание Лыжи для экспертов карвинга и хорошо катающихся мужчин.
Я пока не эксперт
|
|
|
08.10.2012, 21:58
|
#209 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Цитата:
Коментар від Watchkeeper
Я тоже так подумал. Помощник то не учитывает мой вес. (
Вот смотрел Модель: 2013 elan amphibio 78
elan amphibio waveflex 12 описание Лыжи для экспертов карвинга и хорошо катающихся мужчин.
Я пока не эксперт
|
К эксперту можно и постремиться. Все реально, и даже быстрее, чем предполагаешь. elan amphibio waveflex 12 - не спортцех, а лыжа для комфортного катания и отдыха. Почитай мой отчет тут http://extreme.com.ua/forum/vybor-go...tml#post161028
Думаю что поможет
|
|
|
08.10.2012, 22:00
|
#210 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Рядовий, який не мріє стати .... ну хоча би капітаном, першим гине в битві.
Брати лижі, на яких легко кататися, це обрізати майбутнє вдосконалення техніки.
На мою думку, лижку треба брати як мінімум на два кроки вперед, вона сама тебе змусить катати технічно і ти не помітиш як станеш експертом.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 3 | 38 | 93 | 37 (74%) | 11 (22%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 140 | 424 | 85 (61%) | 54 (39%) | 1 (1%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3894 | 12361 | 2399 (61%) | 1451 (37%) | 58 (1%) |
---|
|
|
|