Выбор горных лыж тесты, отзывы, выбор лыж и креплений |
10.12.2009, 09:54
|
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Выбор лыж для новичка
Тема для подбора снаряжения для начинающих.
Интерактивный Скиселектор Интерактивный помощник по выбору лыж
От себя добавлю: не берите дешевые лыжи! Лучше взять за те же деньги бэушку классом выше. На дешевых лыжах, в которых внутри нет дерева, Вы вряд ли сможете овладеть техникой резаного поворота.
|
|
|
21.03.2012, 23:36
|
#192 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
Цитата:
Коментар від max_tv
|
для вашої маси четвірка буде явно зам'якою. Навіть можливо і вісімка (хіба що плануєте повний розслабон замість каталки). Так що я би радив би 10-ку, якщо троха фінананси не тойво - б/в, нічого страшного в тому нема. Глянте на біржу, є посилання з цього форуму - там досить часто продають лижі в нормальному стані.
пс. при своїх 90 кг і після трьох днів каталки я купив магфаєри десятку. б/в. Трохи думав що будуть жорствокаті. Перший день на них був в шоці - але потім ні разу не жалкував. Але тут один ньюанс - ці лижі люблять агресію. і швидкісь. от коли я трохи поїхав швидше - вони ожили. коли повз як черепаха - вони були як дерево. Хоча зараз, коли вже є троха техніки - вони живі і на черепаших ходах :-).
ТОбто коли збираєтеся прогресувати - десятку. якщо ні, чисто розслабон - вісімку. четвірку для ваших параметрів - гроші на вітер. Імхо, звісно.
|
|
|
21.03.2012, 23:41
|
#193 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Макс, с Вашим весом нужно смотреть в сторону двойного титанала. Это модели с номером 14. К примеру waveflex14. О восьмерке - забудьте.
|
|
|
21.03.2012, 23:43
|
#194 (посилання)
|
теоретик detected
|
Цитата:
Коментар від griig
Макс, с Вашим весом нужно смотреть в сторону двойного титанала. Это модели с номером 14. К примеру waveflex14. О восьмерке - забудьте.
|
все таки судячи з усього - початківець. Чотирнадцятка може бути закруто.
Вісімка - тут напевно згоден, хоча то залежить від того, що планується... точніше чи планується нормальна каталка..
|
|
|
21.03.2012, 23:46
|
#195 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: прокатные :)
|
ну б\у вісімку можу собі дозволити за 1000гр, навіть якщо не підійде віддам малому, ростом мене догоняє,а по вазі кілограм до 60 не більше потяне.
хоча літає він покраще мене, на 2й трасі лише пару раз злетів на перших разах.
подолав 13ті, і ще декотрі червоні. хоча на лижі стали разом.
|
|
|
21.03.2012, 23:55
|
#196 (посилання)
|
теоретик detected
|
за 1000гр можна пробувати відшукати нормальну десятку після 3 сезонів... якщо лижа правильна і катав їх правильний чол, то за три сезони вона не вбивається...
свої перші магфаери я купив після 2 сезонів в одного досить поважного чоловіка на цьому форумі, сам відкатав на них три сезони. Тепер даю покататися колегам, які ще не купили власних. Вони, як правило, пісяють кип'ятком від тих магфаєрів після прокатних. і то ті лижі після 5 сезонів досить активної каталки...
|
|
|
21.03.2012, 23:58
|
#197 (посилання)
|
Новичок
|
Планую з понеділка попасти на буковель,попробую в прокаті щось найти з цих лиж попробувати. підсвідомо думаю що буду прогресувати,швидкість люблю,принаймні на машині точно...
|
|
|
21.03.2012, 23:59
|
#198 (посилання)
|
...
Снаряга: AK JJ
|
Цитата:
Коментар від Ihor
все таки судячи з усього - початківець. Чотирнадцятка може бути закруто.
Вісімка - тут напевно згоден, хоча то залежить від того, що планується... точніше чи планується нормальна каталка..
|
Круто по цене - согласен. Но эти лыжи для комфортного катания. Это не спортцех. И с таким весом - 2 титанала само то. Найдите через мой профайл, мои каталки на амфибиях 12 и 14 и я думаю Вы все поймете.
К Ста http://extreme.com.ua/forum/vybor-go...tml#post161028
И еще это Выбор горных лыж. Общие вопросы
|
|
|
22.03.2012, 00:10
|
#199 (посилання)
|
теоретик detected
|
а так нориальна лижа під вашу масу і з претензіями на прогрес в пристойному б/в стані потягне 2000-3200 грн... хіба що зараз наприкінці сезону хтось з поважних людей скидатиме залишки - тоді є шанси купити дешевше.
я свої перші десятки взяв за 1200 грн (вони тоді були після 2 сезонів) - але то було 4 роки тому.
вайфлекси дванадцядку 2011 року купляв цієї осені за 3500 після кількох днів каталки (і це схоже на правду) - в принципі я вважаю що то досить вигідне придбання.
Додано через 8 хвилин
Цитата:
Коментар від griig
|
griig, Ви трохи кокетничаєте. Не рівняйте свій досвід з досвідом початківця. Який ще не дуже навіть по червоних катається буковельских (max_tv, вибачте коли що)...
Втім, max_tv, було би дуже добре, якщо би ви десь змогли би взяти десятку дванадцятку на день каталки... так би мовити для тест-драйву... щоби знати що треба.
|
|
|
22.03.2012, 00:14
|
#200 (посилання)
|
Новичок
|
та воно і понятно що добре би... але питання чи будуть вони в прокаті. зразу ж питання,якщо таких в прокаті немає,який аналог брати для тесту?
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 37 (76%) | 11 (22%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 137 | 392 | 128 (75%) | 40 (24%) | 2 (1%) |
---|
Month | 6 | 77 | 3668 | 10863 | 2326 (63%) | 1324 (36%) | 50 (1%) |
---|
|
|
|