![]() |
@bimka, із Саломонами тема закрита?
|
По Соломонах тема ще не закрита.
Атомік більше всього сподобалися Сину і мені теж. А так як мені вже не " по тяглу" кататись цілий день, то варіант Атоміка буду кращий. І Син і я можемо кататись одні лижі. Отправлено из моего iPhone 5 используя Tapatalk Удачи на дорогах!! |
@bimka, на SportStock (биржа спортивного снаряжения этого форума) создайте тему в разделе "Хочу купить - Горные лыжи и комплекты". Кто-то из продавцов обязательно предложит Вам варианты :)
|
Цитата:
Ок Дякую Отправлено из моего iPhone 5 используя Tapatalk Удачи на дорогах!! |
Добрий день!
Підкажіть, будь ласка, катав років 7 на Elan Flow 4.2 168см, нарешті спробував, щось нове, а саме Elan Amphibio 9, 160см. Дуже сподобалась Амфібія, є можливість взяти недорого Elan Amphibio 76 2016 Але мені хочеться спробувати 78 чи 12. 14 мені здається будуть занадто для мене (тай дорого), можливо 12 найкращий варіант? А чим відрізняється 12 від 78, наче по параметрам все однаково? Я сам 180см, 80кг, катаю в основному по підготовленим трасам - Буковель, та закордон. Дякую. |
@icorp, 12ка какого года?
|
Цитата:
76 це схоже та сама 10 тільки іншого кольору. То мабуть 76 (2016) трохи краще ніж та 9 (2014\2015) на якій я катав. Дякую. |
@icorp, на Ваш вес нужна 78TI или 12ка прошлых сезонов. Вы правы, её нет в этом году, но в будущем она вернётся. Не спрашивайте, почему :)
76 брать не стоит. Так же, как и Амфибию 10 |
Цитата:
А 76 на яку вагу розрахована? Мене дивує, те що весь час я катав на 4.2, було не зручно, але катав :) Коли спробував 9, то зразу відчув різницю. Боюсь, що 78 я за не знайду за 300 євро :( |
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
|
Цитата:
то @Sheridan а в чому різниця між 12 та 78ті ? |
Цитата:
|
Цитата:
А вперед через голову я і на 168 літав :) |