![]() |
Цитата:
Сорри за оффтоп. |
Цитата:
|
імхо тут нічого не допоможе, це все в людях а не в курортах, правилах, лижних патрулях ітд ітп. чомусь в австрії кожна людина яка невпевнена в своїх силах для початку іде в лижну школу а тільки потім їде сама на траси.
була в мене ситуації, при переході з "пухляка" на вкатану трасу зловив під лижу льодяну глибу, так в мене склалось враження, що в мене запитались чи все нормально ще до того як я впав :) так шо треба мінятись самим і міняти всіх оточуючих і можливо, колись на наших курортах буде такий же порядок як і на нормальних світових курортах. |
Не знаю чому, але за суботу і неділю при підйомі кріслом, не чув ні одного разу оголошень про "Правила поведінки на схилах":wink:. Навесні це принаймі часто звучало з гучномовців:agree:. Піднімався в неділю на 15-му разом з "Лижним патрулем", з його розмови по рації було чути , як він передавав вниз кріселки вказівку заблокувати скі-пас лому який летів по трасі15-А вниз:good:. В розмові сказав, що спочатку попереджують новачків, розказують де їм можна кататися, а особливо обдарованим ломам зразу блокують скі-паси:agree:. Може ломів трохи поменшає:nea:
|
Что мешает прилепить плакат -"Не ехай бысто, не ехай быстро по прямой, собъешь человека - заплатишь 1000гр(если без последствий)"?
|
Цитата:
|
А вот это уже забавно. ЛОМы будут подставляться под нормальных лыжников???
Едешь быстро - должен уметь быстро менять курс и останавливаться. Не подъезжать близко к другим. Сбрасывать скорость, если тесно. Будешь это выполнять - оччень тяжело будет подставиться. |
В воскресенье один раз слышал как по громкоговорителю передавали правила поведения на склоне и о запрете начинающим лыжникам выезжать на красные и черные трассы. Тем не менее, буквально через пол часа меня сбил малолетний лом (лет 14-15). Тут же подъехали родители - оба с телевизионными антеннами сзади, ощупали свое чадо и укатили все втроем, выставив антенны, на прямых вниз по склону. Так что объявляй - не объявляй толку никакого.
|
что-то я запутался.. лом это тот кто ломится с горки без тормозов или стоит в узских местах и боится?
я без тормозов обычно катаюсь, я лом?) прочитал, что в Австрии всё культурно - нифига! я был в Австрии есть такие, что стоят перед спуском и всем мешаю, есть неуправляемые совсем,.. ну а рядом чуваки могут двойное сальто крутить)) мой колега - поляк словил ламера, а потом кто-то его словил... всё тоже самое что и у нас! |
Цитата:
Добавлено через 3 минуты Цитата:
|
Цитата:
вибрирование носков это от лыж зависит,. а как называются те редиски, которые стоят на "траектории" особенно перед крутыми участками? +1 к сбиванию редисок)))) |
Цитата:
Редиска яка не рухаєтся - не є перешкодою, незалежно від того де знаходится. Траекторію Вашого руху, Ви можете легко змінити уявляючи що "редиска" це вєшка. От якщо Ви не можете змінити власну траекторію і збиваєте нерухому "редиску" - тоді батєнька Ви ЛОМ. |
Цитата:
|
типа никто не видел как 3-5 чел стоят, что их ну никак не объехать.. а особенно если за поворотом. вылетаешь в полном скольжении в какомнибуть узком месте из-за бугра, а там ктото скрестив ноги волочится,. почти стоит) короче я лом тогда, но по другому просто не по-приколу кататься))
носки вибрируют даже у олимпийских лыжников, по телику видел) это не показатель. |
Цитата:
Ні па пріколу йому перешкоди обїзджати ;) Може Ви шановний koss намалюєте свою траєкторію, і не будете дозволяти нікому на ній знаходитись? А може краще їздити з мегафоном і кричати -"Атас я паварачівть ні умєю!!" Схаменітся! Ви на трасах не один, і Вам треба деколи зупинитись і відпочити. І якщо Ви зупинитесь скраю трасси, Вас тяжче буде обїхати, прочитайте . Може таки змінете своє ставлення до таких же як і Ви? |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:03. |