![]() |
Я за те, щоб наразі не було карми... Через неї останнім часом було надто багато "непоняток", якихось суперечок, образ і т.п. Думаю, забравши карму геть, в певній мірі вирішаться сьогодні і на майбутнє проблеми непотрібних флудерських постів заради підвищення карми, образи хто кому заганяє карму до нижчого показника...і взагалі люди стануть добрішими ))))
А ті, хто сидів тут до того і писав пости від душі, задля позитиву і спілкування, задля того, щоб ділитись досвідом і корисною інфою - і далі будуть сидіти, незважаючи на відсутність карми... і я в тому числі!... і ще одне - люди, ми реальні, ми не заручники інтернету, не заручники тих коментів під нашими постами, давайте хоч мінімально абстрагуватись від тих плюсів і мінусів, які нам ставлять учасники цього форуму... головне, щоб кожен з нас був позитивним і відкритим у спілкуванні, і найважливіше - толерантним до усіх тут присутніх! |
Я вибачаюсь, може чогось не зрозумів, а для чого ця карма?
|
Что-то мене никак не покидает ощущение, что местный народ потерял нить действительности и не понимает что такое форумный срач на самом деле :angel:
ИМХО все предельно корректно :beer: |
Цитата:
|
делов-то, сделать кнопку откл. карму и каждый кто не желает мериться - тот отключит :)
|
Цитата:
Но, честно говоря: "а оно вам надо"? Хотя, если будет интерес могу еще найти. :) Наградой за потраченное на эту ветку время будут шикарные ролики со Свиндалем и Манкузо, да и не только с ними |
дякую
Добавлено через 2 минуты Переглянув :D Мужик суперово катнув по пухлому а там почали один одного обсирати :D |
Цитата:
|
Цитата:
Ви мене напевно з кимось плутаєте :D |
Цитата:
тебя не возможно с кем-то попутать :acute: сотрите оффтоп плиз :pardon: |
Цитата:
Якщо ви переходите на особистості і ще й за когось мене приймаєте. |
Цитата:
Цитата:
И не проверял работает ли:). Додано через 6 хвилин а) не нашел. б) пункт ЧаПи для Глобальной украинизации...половина на русском. |
Цитата:
Как предполагалось - сера диферонт. |
Глядя на последний цирк в "Карвинг и рокер" у меня возникла мысль об уместности ограничения в выставлении минуса одним и тем же пользователем своему оппоненту в одной теме (хотя бы в течении дня).
|
Цитата:
:pardon:Усложнение схемы не является решением проблемы. |
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 03:47. |