Горные лыжи Elan 07/08 раздел закрыт |
19.12.2007, 11:12
|
#81 (посилання)
|
Новичок
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic boots
|
Re: Magfire серия
1) а де можна взяти на тестування Елан МФ8 у Києві.
2) чим кращий МФ8 за Атомік Метрон 9?
спеціалісти! дайте знати.
дякую!
|
|
|
19.12.2007, 11:36
|
#82 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
И то и другое есть тут: http://www.skirental.kiev.ua , только на НГ уже всё забронировано давно. Числа с 10 января возможно.
|
|
|
29.12.2007, 22:31
|
#83 (посилання)
|
Guest
Зараз:
|
2 Sheridan выскажете своё мнение пожалуйста. катаюсь года 3 уже. хочу взять МФ 8 (168) рост 183см, вес 80кг. не оч агресивен стиль )
|
|
|
29.12.2007, 23:11
|
#84 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
2BanteX: без проблем, если не для целины. В остальном - всё ок.
|
|
|
06.01.2008, 20:56
|
#85 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: всяка разна
|
Підкажіть мені будь-ласка для мене лижі ріст 182 вага 65. Як я розумію всі будуть зажорсткі для мене окрім 8-го магфаєру 168-ї ростовки. Люблю бугри, швидкість та агресію (агресія в мому розумінні відкатався тільки один сезон)
|
|
|
06.01.2008, 22:33
|
#86 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Ну Slim, зачем сразу стока денег выкидывать? Для тебя пёрфект будут шестые Магфайр прошлого сезона с больше чем 30% скидкой. И я даже знаю, где они есть в наличии. http://www.skirental.com.ua - там телефоны. Но их магаз в Киеве, времени бегать отправлять тебе их автолюксом они врядли найдут - сезон в разгаре. Поэтому, всё просто: звонишь, уточняешь цену, напрягаешь знакомых в Киеве, они забирают и отправляют тебе. Всё - ты счастлив!
P.S. Да, тебе покатит 168 ростовка. Если в Скирентале их чудом уже нет, пообзванивай ближайшие к тебе города http://www.extreme.com.ua/shops
Удачи и афигенного продолжения зимы!
|
|
|
07.01.2008, 17:22
|
#87 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: всяка разна
|
Ну блін шо за фігня виходить це якщо в мене вага невелика то мені тепер все життя кататись на лижах для початківців. Хоча я і є в принципі початківець але вже хочеть прикупити щось краще щоб було куди рости тим більше що бажання просто величезне. Вже навіть просте спускання з тростяну непре вже шукаю пригоди як ото карабкання на тростя в темноті а потім спуск з фонаріком. Невже я незможу ніколи мати лижи хочаб для досвідчених А ще хочеться спробувати фрірайду і на десятій моделі це ще можливо. А може я просто ніфіга в лижах нешарю да і катаюсь на тому що дадуть друзі хоча лижі і непогані.
Ну добре що хочаб є в кого спитати поради, ато прийшов би в магазин і купивби собі 10-ку магфайра оскільки вони мені і по радіусу підходять да і по рівню підготовки да і даже по кольору, а як оказалось це все ніщо головне жорсткість. І я вже геть заплутався.
|
|
|
07.01.2008, 18:36
|
#88 (посилання)
|
Бабарайд
Снаряга: Armada Bubba
Commencal SupremeDH
|
Вообще говоря, для того чтобы прогнуть жесткую лыжу, нужен или вес или агрессивность катания..
В твоем конкретном случае если ты хочешь Магфаер - то для тебя подходят 6,8 и новая 12-ка.
Если хочешь более агрессивную экспертную лыжу - то можешь посмотреть в сторону Magfire 12ки - очень неплохая лыжа, заметно лучше держит на бетоне и льду за счет высокой торсионной жесткости (WaveFlex). Заодно они и пошире - лучше для целины/фрирайда. Но и стоит правда побольше
Но при стеснении в деньгах, все-таки лучший выбор - 6ка.
|
|
|
30.01.2008, 16:40
|
#89 (посилання)
|
Guest
Зараз:
|
Народ, подскажите пожалуста! Кататься начал в этом году. Неделя в Чехии и у нас в Днепропетровске(Лавина). Лыжи у меня Magfire10(06-07),165.Мой рост 180, вес 80. Не рано мне такие лыжи? Собираюсь кататься в ближайший год скорее всего на ухоженных трассах. Что бы мне из Еlan подошло или уже продолжать учиться на МФ10?
|
|
|
30.01.2008, 17:45
|
#90 (посилання)
|
Новичок
Снаряга: Atomic boots
|
Цитата:
Коментар від anatoliy
Народ, подскажите пожалуста! Кататься начал в этом году. Неделя в Чехии и у нас в Днепропетровске(Лавина). Лыжи у меня Magfire10(06-07),165.Мой рост 180, вес 80. Не рано мне такие лыжи? Собираюсь кататься в ближайший год скорее всего на ухоженных трассах. Что бы мне из Еlan подошло или уже продолжать учиться на МФ10?
|
думаю МФ10 забагато як для початківця, але нехай полежать.
для вибору лижі можете пройти тест, десь його Шерідан викладав. там всьо буде ясно.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 1 | 39 | 77 | 36 (75%) | 11 (23%) | 1 (2%) |
---|
Month | 5 | 96 | 3754 | 11921 | 2313 (61%) | 1396 (37%) | 56 (1%) |
---|
|
|
|