Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
17.03.2010, 00:16
|
#221 (посилання)
|
Одесса-мама
Зараз: поза форумом
Снаряга: Völkl Racetiger Speedwall Uvo SL 16/17, Völkl Code Speedwall 12/13
|
Цитата:
Коментар від Salseros
Если без спора, то виноват однозначно "верхний".
А людей, выполняющих манёвры подобно "нижнему" (и даже более крутые) - половина склона. И винить могут только сами себя за свою неосторожность.
|
Верхний ломяра на 101%, 12 трасса , не настолько крутая(тем более на выкате). Технически спускающемуся лыжнику гроша ломанного не стоило разрулить эту ситуацию. Причём обоим. Но верхний чистый лом, а позирующий на видео, просто забыл где он находится, хороший пример для всех. Поэтому и чинно, благородно..(с)
Востаннє редагував A888: 18.03.2010 о 08:21.
|
|
|
17.03.2010, 16:01
|
#222 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon Equipe 9 GC Pilot, Rossignol Toon Wide, Dynastar D-stinct 07,
Salomon Snow Blade
|
Раз 15 просмотрел видео, с замедлением четко видно, что верхний - типичный лом:
- стойка - шире плеч;
- прет прямо, как бульдозер;
- скорость - раза в 2-3 выше, чем у остальных;
- то ли поддатый, то ли слепой, увидел впереди идущего за 4м перед собой, за 2м - закричал и вообще реакция перед столкновением какая-то странная, большинство лыжников перед столкновением упали-бы назад на бок, а этот - подался вперед???
- ему ничего не мешало увидеть переднего и объехать его справа...
Правда, удивила и реакция тех, кто стоял и снимал. Вместо того, чтобы придти на помощь корчащемуся лому, они пошли рассматривать лыжи?
Сначала все-таки надо оказать помощь, проверить повреждения у потерпевших, а уж потом, если таковых нет, то можно нанести лому парочку своих...
Интересно продолжение этой истории.
|
|
|
17.03.2010, 22:15
|
#223 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: Stokli Laser SLR
|
если бы верхний не передумал тормозить, а упал на бок, лыжами вперёд- нижний остался бы без ног.. Повезло просто
|
|
|
18.03.2010, 08:29
|
#224 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Скорш за все у верхнього кут зору був 1градус , і коли в полі зору з'явився нижній він просто злякався і почав закривати обличчя руками і валитись на лівий бік, а треба було зробити шмиг вправо, тоді би тільки по заднікам проїхався.
Однозначно верхній неправий, але й нижній занадто безпечно себе почував.
|
|
|
18.03.2010, 08:37
|
#225 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
, а треба було зробити шмиг вправо, тоді би тільки по заднікам проїхався.
Однозначно верхній неправий, але й нижній занадто безпечно себе почував.
|
Віть! Якби верхній( лом) знав, що таке шмиг він давно б об"їхав людей , які стояли внизу або вчасно загальмував біля них:wink:.
|
|
|
18.03.2010, 15:12
|
#226 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Salomon Equipe 9 GC Pilot, Rossignol Toon Wide, Dynastar D-stinct 07,
Salomon Snow Blade
|
Цитата:
Коментар від pauk
если бы верхний не передумал тормозить, а упал на бок, лыжами вперёд- нижний остался бы без ног.. Повезло просто
|
Да не остался бы без ног. Верхний его просто бы подсек и завалил на себя, а так - ударил верхней частью корпуса, еще повезло, что не достал нижнего шлемом в лицо. Речь о том, что, судя по всему, верхнего никто и падать не учил, да и с рефлексами у него туговато. Это как с правами на машину, права -купил, а ездить - не научился. К сожалению таких ЛОМОВ много не только на лыжной трассе и дорогах, но и в жизни... Как известно: "Против лома - нет приема, если нет другого лома"
|
|
|
20.03.2010, 19:14
|
#227 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: rossignol "голубые мисски"
|
Оказываеться есть "убежденные"ломы ! "Посчастливилось" с таким познакомиться. Потеряли дар речи и поняли - против Лома нет приема! В некоторых случаях даже битие не определяет сознание. И еще сезонный вывод-чем проще горка, тем серьезнее травмы от ломовства.
|
|
|
21.03.2010, 23:48
|
#228 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Прошу мені вибачити, але щось зразу не врубився, що цей вуйку підбив Каю. В мене на нього була давня злость. Я стояв скраю траси розмовляв по телефону, воно їхало прямо на мене в метрі від мене трошечки повернуло, промчалось позаду в метрі від мого дорогоцінної, хворої, перемотаної бінтами і простинями 100+ тушки.
Потім фіоьмуючи Каю, побачив його, але перш за все спитався у впавшої ЧОМУ впала, " та все в порядку" отримав відповідь. Забув виключити фотік і випадково записав те що толерантно йому сказав. Потім, сторонні споглачі розказали мені, що група підтримки ломяри, під час моєї розмови з ним, вибиралась вже з за турнікєту. Коли я вже відійшов і продовжував розмову з Танею, вони (група підтримки) порозмовлявши з індівідом, поїхали на верх.
як залиєтся відео на ютуб (там цікавий тільки звук) викладу сюда.
|
|
|
|
+
A888, Yurkis, Bob_Kneissl, Sanches, Мих, brollic, Аллигарх, Vad, Volchica, Schummi1, Katyata |
22.03.2010, 09:57
|
#229 (посилання)
|
Володар Грабовця
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Прошу мені вибачити, але щось зразу не врубився, що цей вуйку підбив Каю. В мене на нього була давня злость. Я стояв скраю траси розмовляв по телефону, воно їхало прямо на мене в метрі від мене трошечки повернуло, промчалось позаду в метрі від мого дорогоцінної, хворої, перемотаної бінтами і простинями 100+ тушки.
Потім фіоьмуючи Каю, побачив його, але перш за все спитався у впавшої ЧОМУ впала, " та все в порядку" отримав відповідь. Забув виключити фотік і випадково записав те що толерантно йому сказав. Потім, сторонні споглачі розказали мені, що група підтримки ломяри, під час моєї розмови з ним, вибиралась вже з за турнікєту. Коли я вже відійшов і продовжував розмову з Танею, вони (група підтримки) порозмовлявши з індівідом, поїхали на верх.
як залиєтся відео на ютуб (там цікавий тільки звук) викладу сюда.
|
Так це ж той самий ломяра , про якого я тобі, казав коли зупинилися на початку 13В, що йому потрібно заблокувати скіпас за таку їзду:wink:. Він весь час на прямих лижах літав по лівій стороні траси 13В .
Востаннє редагував Bob_Kneissl: 22.03.2010 о 11:37.
|
|
|
22.03.2010, 12:36
|
#230 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: ATOMIC SL 12 2008 спортцех
|
Хи-хи.. .практически о том же я беседовал с ломярой на 13- просвистел между мной и лесом в метре от меня.
Аргументы"я же тебя не зацепил", "так ты меня учить как кататься будешь, может еще жизни научишь?"
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 10 | 23 | 9 (64%) | 5 (36%) | 2 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 147 | 468 | 83 (56%) | 60 (41%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 99 | 3807 | 12462 | 2363 (61%) | 1464 (38%) | 57 (1%) |
---|
|
|
|