Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
03.01.2024, 17:07
|
#331 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Аххаах, вже й Том Геллі про Харба дізнався. Поки що ржачно, особливо уколи палками, але велкам )
|
|
|
03.01.2024, 17:46
|
#332 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Ось це вправа про яку я писав вчора в треді Олександра. Ще вчора шукав десь виконання, але не знайшов сходу. Добре що ти запостив
До речі, в тренерів школи Харба не бачив її, а в вперше бачив у японців десь.
|
|
|
03.01.2024, 19:06
|
#333 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Lyubomyr, я хотів навіть Скайклаба затегати ))) Але є один нюанс - Харб цю вправу демонструє набагато краще. Плюс там є додаткова, де треба тримати черевики.
До речі, це була єдина вправа, віж якої болять м'язи. Багато її не зробиш.
|
|
|
15.01.2024, 17:32
|
#334 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Думав створити цілу тему для азіатів, але вони настільки наближені до Харба, що най живуть тут. Просто Харбівський СА навіть сам Харб не завжди використовує. Най буде тут )
|
|
|
20.01.2024, 13:12
|
#335 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Salomon 3V (SL, 165), Völkl Racetiger (SL, 165).
|
Таки да. Я починав із видосів Харба. Спочатку дуже кострубато, але пішли перші різані повороти, потім швидкі перекантовки, далі зміна коротких та середньорадіусних поворотів. Зараз намагаюся катати в низькій стійці з відпрацюванням "віртуальних пагорбів". Роботу в колінах тренерую на реальних пагорбах. До ідеалу ще далеко, але сама ідея ініціації початку повороту з мізинця та коліна внутрішньої ноги полегшує подальше напрацювання техніки. Дякую генію вчителю.
PS Що ще тішить, це набагато менше втомлюються ноги, особливо першого дня каталки.
|
|
|
25.01.2024, 18:01
|
#336 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Бенні крутий лижник. Подобається його їзда.
Flex to release (хто придумаємукр. відповідник?) це ключ. В даному випадку ще атлетизм (сила).
|
|
|
30.01.2024, 21:59
|
#337 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
Свєжак від нашого Харба. Тре знайти час послухати. Тут точно не загубиться
|
|
|
31.01.2024, 14:16
|
#338 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@Sashko дивився? @Lyubomyr для тебе тут нічого нового, але в мене питання по частині Skier Alignment в другому відосі
Коли ми тільки почали цікавитися PMTS, першим, хто мені сказав за Дельту кріплень, був @Mik. Я тоді ще намагався нагуглити ці цифри по різним виробникам, але не зміг. Ну добре, підняти п'ятку можна шматочками пластикових карт. Незрозуміло, наскільки, правда. І який ліфт потрібен саме тобі?
А шо робити з елайнментом, з який відповідає кантінг? Харб каже, що він експеремнтував з спеціально зробленими wedges, коли був екзаменатором в ісіа. І інструктори привозили собі по 1.5 сек на 40 сек трассі. Потім він каже про безліч різних ніг, вимірювання, налаштування, файн тюнінг етц. От яким чином зрозуміти, що кому хибить? Чи в нашому випадку, враховуючи неможливість потрапити до Харба, спрацює тільки метод тику? А якщо реально необхідність втручання настільки мінімальна, що різницю мож відчути тільки на трасі з Омегою?
Любомир, нагадай, що вони там тобі наробили в результаті? І це... На форумі пмтс є крута тема про боти?
|
|
|
01.02.2024, 20:52
|
#340 (посилання)
|
|
@Sheridan ,
Навіть не знаю з якої сторони зайти. Давай так:
1) більшості людей потрібна устілка. Для цього тебе вимірюють і під тебе на станку виточують. Це дуже потрібна річ і коли мої остаточно зламаються і я перейду на сток, я почну їздити суттєво гірше.
2) коли в тебе вже є устілка, її вставляють в твій бот і вирівнюють кантінг як Даяна на відео показує. Без неї якби теж можна, але є ймовірність, що пронація стопи вде на тому етапі покаже що все погано. Нейтральна стопа це краща стартова точка для вирівнювання. Далі, з устілкою чи без треба спробувати вирівняти боти як в них на відео. Це вже має вплив на А фрейм і здатність кантувати. Я раз налаштував навпаки випвдково, затупив і маю цілий день таокї їзди на відео — це жесть і дуже eye opening досвід.
3) далі, якщо попердній етап провальний і самим кантінгом + устілка не вдається отримати нейтральне положення, вже на тому етапі тобі мабуть показані вставки. На відео вона для Уолтера робила, якщо не помиляюся. Це ще не все.
4) далі тебе треба подивитися в ізді. Їх тренера постійно оцінюють твою їзду і бачуть чи варто щось тобі змінити . Можуть додати ці тимяасові вставки. Як тільки набір вставок працює як слід, тобі можна переробляти боти на постійно.
Це було про вирівнювання.
По дельті кріплень. Люди з довгою femur часто не можуть їздити на кріпленнях з недостатнім нахилом вперед. Якщо ти в присяді зі штангою маєш тенденцію падати назад, то ймовірно не зможеш катати на кріпленнях Маркер. Якщо боти з великим нахилом вперед, то може бути ок, бо це частина однієї системи.
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 50 | 184 | 49 (72%) | 18 (26%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 156 | 478 | 80 (51%) | 73 (47%) | 3 (2%) |
---|
Month | 3 | 111 | 5112 | 16360 | 2669 (53%) | 2288 (45%) | 126 (2%) |
---|
|
|
|