Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Harald Harb PMTS
Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 04.04.2024, 09:55   #361 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

Зараз: поза форумом
Не нове, але може кому небудь знадобиться.
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 04.04.2024, 12:40   #362 (посилання)
Їжджу на внутрішній лижі.

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
Якби Харб побачив цих чуваків в цій темі він би не втримався
Старий 04.04.2024, 16:05   #363 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
а 100%.
Той Аладін їде строго по Томасу, одна школа, але не такий андроїд, як Томас, але якщо передивитись у поганій якості, то не відрізниш, а Томас не так щоб у в захваті від Харба, і Харб і близько так не їздить
цей шедевр треба перепостити, бо може стерти.. а нащадки такого ніде не знайдуть... )))

Додано через 16 хвилин

але насправді Любомір мав на увазі зміст справді Харба дуже власні моменти, якщо він їх не патентував, то і всі користуються.. може то учень його без патенту ))
доречі ролік з канадіцем мені багато чого нового відкрив, прикольно..
до нього я би пішов на навчання.. він не то, що теоретик, він досвідчений знавець в анатомії конкретно для горних лиж.. 🤞
і справді цікаво іноді в інтернеті щось нове почути..
доречі там не про кути, там більше філософії, і таки на Харбі грунтування 👌
не дарма сьогодні зайшов на форум.. ))!
Старий 04.04.2024, 17:56   #364 (посилання)
Парапланерюга

Зараз: на форумі

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
Боже, воно знов не зрозуміло, про що я написав
Перепости, бітте, бо коли ти все потреш, я також все потру, а нащадки втратять шанс торкнутись твоєї мудрості
Старий 04.04.2024, 18:19   #365 (посилання)

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
Skyclub, так це дуже ігший підхід до лиж )
Харб знає цього канадця, а канадець його ) він PSIA і CSIA завжди сильно хейтить шо вони вчуть фігню. А ютуб канал цього TDK, то він колись давно на форумі pmts приходив і задавав птиання, але потім шось попав під немілість коли пробував приносити якісь свої дурниці і його там забулили.

Добавлено через 4 минуты

До речі, ось це поміняти канти до лінії схилу це одне з небагатьох де цих два підходи можуть зійтися. Зійтися по середині, так би мовити )
Старий 04.04.2024, 19:06   #366 (посилання)

Так, він такий )

Він дуже шарить в лижах, його батько був тренером і він вже життя на лижах. Знає всю історію гірських лиж.

Мені дуже подобається цей кліп його:
Старий 04.04.2024, 19:21   #367 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Тільки Хороший інструктор ставить на ваги Харба за 70 років зі штучними суглобами з Томасом ... )))
мені одному не дуже смішно?))
Старий 04.04.2024, 20:49   #368 (посилання)

@igrus ,
Про це всі забувають.

Добавлено через 22 минуты

Взагалі, не дуже важливо навіть як їздить Харб. Їздить він дуже круто насправді.

Основна цінність його вчення в тому, що це універсальна мова яка описує їзду на лижах. Володіючи описаними ним основними рухами (ті самі Essentials) можна їздити як завгодно, це просто оптика, система понять.
Старий 04.04.2024, 21:23   #369 (посилання)
Всегда на форуме

Я ше раз подивился канадійця з тдк . Раніше на тдк був якийсь дуже спорт..
Цей канадіець і справді на мене вплинув. Чому я не подивився його з начало сезону. 😡 До прокатки аля маятник я дійшов сам. До зменшення палиць також в короткому повороті..
Але долбаний тиск в зовнішню мене теж бентежив. Але не дотягнув від нього відмовитись..
ну і від Харба робота внутрішню стопою то якраз накатував вже довго. .. але то ніяк не грає з тиском в зовнішню лижу..
Так розумію вже не грає одне з другим )))
Але це все зв'язати в один рух маятника це дуже сильно!!
Тепер я розумію Харба! Чого він так воює з більш , на мою думку, вірним рухом. Бо про сагітальну роботу я в нього нічого не чув. Можу помилятися.. але.. мені канадійці завжди більше подобались..👍
Старий 04.04.2024, 21:36   #370 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

@igrus Всі рухи пов'язані. Бо біомеханіка. Шкода, що ніхто не пробує повторити рухи без лиж. В мене кожен день(може) є вправи, які схожі до лижних рухів. Я не один такий. Повна торба в неті. Метода вдала, якщо не суперечить сама собі. У Харба саме так.

Ще додам дурість. Я пишу про якийсь рух, вправу.. Але впевнений, що ніхто не іде на сходи пробувати те, про що я писав. Кожен вважає, що прочитати і "подумати" достатньо для розуміння. Але думки і дії, це як бажання і реальність. Не завжди однакові. Був би радий прочитати відгук про вправи, так само, як читав про стопу від Сашка. (хоча він мене тролив мабуть на 99% ) але все-таки.
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Harb Ski - лыжки для асфальта Funcarver Summer sports 10 18.03.2011 12:46

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today01145916 (84%)3 (16%)1 (1%)
Yesterday0315647880 (51%)73 (47%)3 (2%)
Month31115074162352636 (52%)2273 (45%)125 (2%)