Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
05.04.2024, 12:12
|
#381 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Відео проїзду ворот тут просто недоречні - вони змушені так робити, щоб притиснутися ближче до ворот.
Нам це взагалі непотрібно, бо ми їздимо вільно і хочемо оптимізувати нагрузки - я про це.
Коли спортсмен їде далеко від ворот - тоді і подивись, як він їде.
|
Подивись уважно відео, я там про це показував. І подивись відео River Radamus і Лігеті без воріт.
Добавлено через 1 минуту
|
|
|
05.04.2024, 12:12
|
#382 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
закручуватись дуже легко, фаново, потребує доброго схилу, ба на льоду треба щоб був сильний вплив центробіжноі сили, при значному закручування на льду втримати лижі не можливо!!
буде снос 100% канту зовнішній лижі
і це теж биомеханика звичайна
|
|
|
05.04.2024, 12:23
|
#383 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Відео проїзду ворот тут просто недоречні - вони змушені так робити, щоб притиснутися ближче до ворот.
Нам це взагалі непотрібно, бо ми їздимо вільно і хочемо оптимізувати нагрузки - я про це.
Коли спортсмен їде далеко від ворот - тоді і подивись, як він їде.
Лігетті цілком вписується у парадигму Томаса і зовсім не вписується у парадигму Харба, можливо я помиляюсь. Не бачив я у Лігетті викрученних суглобів та слабого тазу.
Про створення упору на зовнішню та вбивство суглобів ти всі питання проігнорував
|
Розкажи про вбивсто суглобів, я щось пропустив.
Взагалі. я наче все сказав що маю на цю тему. Ви можете чомусь думати що ви маєте якесь відношення до спорту, звісно, що Томас вчить як спортсменів, тільки от не зрозуміло на чому це базується.
Харб реальний тренер реальних спортсменів і його послідовники показують відповідну їзду.
|
|
|
05.04.2024, 12:29
|
#384 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
|
Це ти коментуешь?
|
|
|
05.04.2024, 12:32
|
#385 (посилання)
|
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Розкорячуйте коліна як Харб, якщо зможете, в надії, що саме через це зайде прана
|
Я попросив тут більше розказати, бо я справді не розумію про що мова, про яке вбивство колін і що конкретно не так. Давай почитаю ще.
|
|
|
05.04.2024, 12:39
|
#386 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Бо тут я бачу що і казав,
ранній перенос (Томас) нема майже ангуляціі - фан. Декорація. Легко обучаемо для інсти
Знос (багато. Як кажуть по харбу) великий кут ангуляции тому і кути лиж теж такі сами. Спорт. Досвід . Універсал. Бугри. Треба багато тренерувати як спец так і офп
|
|
|
05.04.2024, 12:41
|
#387 (посилання)
|
|
Ага, ти вже справді потер. Ну тоді не знаю.
Може для тебе сам факт що в Харба металеві суглоби в 74 роки це аргумент що він не правий. Дай бог бути в такій формі бути і в 60.
|
|
|
05.04.2024, 12:44
|
#388 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Якраз розножка і є вбивство колін.
Від неі легше позбутись в декорації. Тяжще в спорті
Це є вірно!
Але то моя приватна думка. Яку я пропогандую не за раді удоскодоналитись десь. А за здоров'я кого знаю.. а ви продовжуйте вбивати , Хто не згоден
|
|
|
05.04.2024, 13:01
|
#389 (посилання)
|
|
Цитата:
Коментар від igrus
Бо тут я бачу що і казав,
ранній перенос (Томас) нема майже ангуляціі - фан. Депортація. Легко обучаемо для інсти
Знос (багато. Як кажуть по харбу) великий кут ангуляции тому і кути лиж теж такі сами. Спорт. Досвід . Універсал. Бугри. Треба багато тренерувати як спец так і офп
|
Я теж так вважаю. То що робить Томас має свою естетику, тому так багато кому подобається. І судячи з того що Саша став їздити в цій самій манері говорить про то, що Томас це вчить ефективно.
Добавлено через 2 минуты
До речі, в канадійця дуже крута їзда тут:
Харб його теж відмічав як класного лижника, він просто не любить що він вчить.
|
|
|
05.04.2024, 13:24
|
#390 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
тут вже більш досвідчений )
Log into Facebook
а тут обьеднання 'прихильників Діда'
Log into Facebook
сорі за сарказм )
|
|
|
Тут присутні: 17 (учасників - 0 , гостей - 17)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 14 | 59 | 16 (84%) | 3 (16%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 3 | 156 | 478 | 80 (51%) | 73 (47%) | 3 (2%) |
---|
Month | 3 | 110 | 5074 | 16235 | 2636 (52%) | 2273 (45%) | 125 (2%) |
---|
|
|
|