Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Harald Harb PMTS
Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 05.04.2024, 12:12   #381 (посилання)
Їжджу на внутрішній лижі.

Зараз: поза форумом

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
Цитата:
Коментар від Skyclub Переглянути коментар
Відео проїзду ворот тут просто недоречні - вони змушені так робити, щоб притиснутися ближче до ворот.
Нам це взагалі непотрібно, бо ми їздимо вільно і хочемо оптимізувати нагрузки - я про це.
Коли спортсмен їде далеко від ворот - тоді і подивись, як він їде.
Подивись уважно відео, я там про це показував. І подивись відео River Radamus і Лігеті без воріт.

Добавлено через 1 минуту

Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 05.04.2024, 12:12   #382 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
закручуватись дуже легко, фаново, потребує доброго схилу, ба на льоду треба щоб був сильний вплив центробіжноі сили, при значному закручування на льду втримати лижі не можливо!!
буде снос 100% канту зовнішній лижі
і це теж биомеханика звичайна
Старий 05.04.2024, 12:23   #383 (посилання)

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
Цитата:
Відео проїзду ворот тут просто недоречні - вони змушені так робити, щоб притиснутися ближче до ворот.
Нам це взагалі непотрібно, бо ми їздимо вільно і хочемо оптимізувати нагрузки - я про це.
Коли спортсмен їде далеко від ворот - тоді і подивись, як він їде.
Лігетті цілком вписується у парадигму Томаса і зовсім не вписується у парадигму Харба, можливо я помиляюсь. Не бачив я у Лігетті викрученних суглобів та слабого тазу.
Про створення упору на зовнішню та вбивство суглобів ти всі питання проігнорував
Розкажи про вбивсто суглобів, я щось пропустив.

Взагалі. я наче все сказав що маю на цю тему. Ви можете чомусь думати що ви маєте якесь відношення до спорту, звісно, що Томас вчить як спортсменів, тільки от не зрозуміло на чому це базується.

Харб реальний тренер реальних спортсменів і його послідовники показують відповідну їзду.
Старий 05.04.2024, 12:29   #384 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Lyubomyr Переглянути коментар
Це ти коментуешь?
Старий 05.04.2024, 12:32   #385 (посилання)

Цитата:
Розкорячуйте коліна як Харб, якщо зможете, в надії, що саме через це зайде прана
Я попросив тут більше розказати, бо я справді не розумію про що мова, про яке вбивство колін і що конкретно не так. Давай почитаю ще.
Старий 05.04.2024, 12:39   #386 (посилання)
Всегда на форуме

Бо тут я бачу що і казав,
ранній перенос (Томас) нема майже ангуляціі - фан. Декорація. Легко обучаемо для інсти

Знос (багато. Як кажуть по харбу) великий кут ангуляции тому і кути лиж теж такі сами. Спорт. Досвід . Універсал. Бугри. Треба багато тренерувати як спец так і офп
Старий 05.04.2024, 12:41   #387 (посилання)

Ага, ти вже справді потер. Ну тоді не знаю.

Може для тебе сам факт що в Харба металеві суглоби в 74 роки це аргумент що він не правий. Дай бог бути в такій формі бути і в 60.
Старий 05.04.2024, 12:44   #388 (посилання)
Всегда на форуме

Якраз розножка і є вбивство колін.
Від неі легше позбутись в декорації. Тяжще в спорті
Це є вірно!
Але то моя приватна думка. Яку я пропогандую не за раді удоскодоналитись десь. А за здоров'я кого знаю.. а ви продовжуйте вбивати , Хто не згоден
Старий 05.04.2024, 13:01   #389 (посилання)

Цитата:
Коментар від igrus Переглянути коментар
Бо тут я бачу що і казав,
ранній перенос (Томас) нема майже ангуляціі - фан. Депортація. Легко обучаемо для інсти

Знос (багато. Як кажуть по харбу) великий кут ангуляции тому і кути лиж теж такі сами. Спорт. Досвід . Універсал. Бугри. Треба багато тренерувати як спец так і офп
Я теж так вважаю. То що робить Томас має свою естетику, тому так багато кому подобається. І судячи з того що Саша став їздити в цій самій манері говорить про то, що Томас це вчить ефективно.

Добавлено через 2 минуты

До речі, в канадійця дуже крута їзда тут:

Харб його теж відмічав як класного лижника, він просто не любить що він вчить.
Старий 05.04.2024, 13:24   #390 (посилання)
Всегда на форуме

тут вже більш досвідчений )

Log into Facebook

а тут обьеднання 'прихильників Діда'

Log into Facebook

сорі за сарказм )
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 17 (учасників - 0 , гостей - 17)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Harb Ski - лыжки для асфальта Funcarver Summer sports 10 18.03.2011 12:46

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00145916 (84%)3 (16%)1 (1%)
Yesterday0315647880 (51%)73 (47%)3 (2%)
Month31105074162352636 (52%)2273 (45%)125 (2%)