Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Harald Harb PMTS
Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 07.05.2024, 12:06   #611 (посилання)
Парапланерюга

Зараз: поза форумом

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
Цитата:
Коментар від mansrzv Переглянути коментар
ця школа має ознаки секти: непогрішимий лідер, тільки він володіє вищою новою істиною (навчив кататись весь кубок світу), всі інші погляди - єресь;
ієрархія (навчальні матеріали недоступні нижчим рівням); всю істину про техніку неможливо пояснити словами, це треба відчути

Але майно, думаю, віджимати у послідовників поки не будуть))
Дас іст фантастіш
Це саме секта. І саме "я навчив кататись весь Кубок Світу", а це вже просто ведмедикове "всю істину про техніку неможливо пояснити словами, це треба відчути"
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 07.05.2024, 12:49   #612 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Atomic D2 SL
Цитата:
Коментар від Sheridan Переглянути коментар
Мені подобається. Я сектант )
А таке не відчуваєш?))

"В группе Вы найдете именно то, что до сих пор напрасно искали
Уже первая встреча открывает для Вас полностью новый взгляд на вещи
Мировоззрение группы ошеломляюще просто и объясняет любую проблему"
Старий 07.05.2024, 13:22   #613 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@mansrzv, нє. а звідки це?
Старий 07.05.2024, 13:37   #614 (посилання)
Всегда на форуме

з інету, ознаки тоталітарних сект
Старий 07.05.2024, 13:47   #615 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Розкажу всім, хто не пам'ятає, чому саме Харб. Я повернувся на підготовлені схили в 2019 році. Роки були не дуже - ковід, війна - але мені карвінг зайшов так, як ніколи раніше. І єдина причина цього - це Яковина, який мені розказав за Харба (Тоша був його фанатом реально) та дав лінкі на перекладені відоси. Після цього в моєму житті з'явився Мік, а через рік я розвиртуалізувався з Любомиром - єдиним з віртуально знайомих, хто був на кемпі Харба. Після цього окремо в нас, дідів, був навіть чятік Харбаріум і ми встигли пару разів навіть разом катнути, пробуючи цю нову стару техніку. Було афігєнно. Але війна все перекреслила.

Ця нова стара техніка дала мені сенс катати. Вчитися новому (для мене). Пробувати шось інше, крім тупої корекції розножки (ненавиджу це гівно і розмови про неї). При тому, шо фантомом я прибрав цю розножку на третьому спуску ахаах. До Харба в мене не було бажання взагалі вилазити на вельвет. Тому шо б там не було з сектами чи конфліктами, мені пофіг. І я далі буду колупати цю тему. І 100% буду це робити не сам. І з жодним не буду сперечатися про це. Томаса я теж люблю. Але недостатньо. Соррі
Старий 07.05.2024, 13:59   #616 (посилання)
Всегда на форуме

@Sheridan,
моргни, якщо тебе тримають в заручниках)
Старий 07.05.2024, 14:05   #617 (посилання)
Адепт Харбариума

@mansrzv, та нема кому. яковина вже не з нами а з усіма іншими в нас взаємопорозуміння і рівність. так шо це тільки моє бажання
Старий 07.05.2024, 14:20   #618 (посилання)
Парапланерюга

При всій моїй повазі то Тоші, він класний лижник и класний мен(навіть не можу написати був), але він таки олдскульщик, і ніяк не карвер, і вся його школа інструктори олдскульщики, причому просто мезозойські, навіть у цьому сезоні такі були, судячи по фотках реклами школи у ФБ (відео я ніколи не бачив). Це непогано для початківців і фрирайду, але до чого тут карвінг?
А від Харба він був у захваті саме тому, що Харб також олдскульщик, але вже десь ранній палеоліт, може середній. Гомо сапіенс тоді ще не було, тільки неандертальці, хоч і симпатичні
Тому Тошина школа вчила людей "пласким лижам" на зклеєних ластах, що непогано під їх мету - фрирайд. В них навіть була таки фірменна дурня - перемотувати людям коліна резинкою, типу, щоб їх зклеїти. Що зовсім нерозумно, тому що резинку використовують ЩОБ РОЗВЕСТИ коліна. А щоб зклеїти - зажимати колінами хоч подушку, хоч перчатку.
Єдине, чим Харб відрізняється від олдскула - він каже про стопу. І так авторітетно віщає, ніби це він і вигадав.
І більше ніхххххто, крім нього цього не знає
Старий 07.05.2024, 14:30   #619 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub, бро, в тебе залишилися хоча б якісь друзі? Ну не можна на всіх пиздіти без зупинки. Знаєш, кого ти зараз нагадуєш?
Старий 07.05.2024, 14:36   #620 (посилання)
Парапланерюга

Давай по суті.
1.Вони резинками коліна перематували, чи я напиздів?
2. Це розумно?
3. Що поганого у олдскул?
4. Я на 90% також олдскул.
5. Я напиздів сам на себе
6. Не створи собі куміра
7. Багато друзів, і клієнти є такі, що їздять зі мною з 1986 року(!)
8. Так, старий пердун, згоден

Якщо ми саме про карвінг, ти поставив не на ту конячку. Так буває. Лижі це не тільки карвінг.
І так, в Харба -це саме секта
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Harb Ski - лыжки для асфальта Funcarver Summer sports 10 18.03.2011 12:46

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00233 (75%)1 (25%)3 (4%)
Yesterday110118429111 (70%)47 (30%)6 (3%)
Month31124978160712644 (53%)2228 (45%)123 (2%)