Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
07.05.2024, 12:06
|
#611 (посилання)
|
Парапланерюга
Зараз: поза форумом
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
Цитата:
Коментар від mansrzv
ця школа має ознаки секти: непогрішимий лідер, тільки він володіє вищою новою істиною (навчив кататись весь кубок світу), всі інші погляди - єресь;
ієрархія (навчальні матеріали недоступні нижчим рівням); всю істину про техніку неможливо пояснити словами, це треба відчути
Але майно, думаю, віджимати у послідовників поки не будуть))
|
Дас іст фантастіш
Це саме секта. І саме "я навчив кататись весь Кубок Світу", а це вже просто ведмедикове "всю істину про техніку неможливо пояснити словами, це треба відчути"
|
|
|
07.05.2024, 12:49
|
#612 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic D2 SL
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Мені подобається. Я сектант )
|
А таке не відчуваєш?))
"В группе Вы найдете именно то, что до сих пор напрасно искали
Уже первая встреча открывает для Вас полностью новый взгляд на вещи
Мировоззрение группы ошеломляюще просто и объясняет любую проблему"
|
|
|
07.05.2024, 13:22
|
#613 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@mansrzv, нє. а звідки це?
|
|
|
07.05.2024, 13:37
|
#614 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
з інету, ознаки тоталітарних сект
|
|
|
07.05.2024, 13:47
|
#615 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Розкажу всім, хто не пам'ятає, чому саме Харб. Я повернувся на підготовлені схили в 2019 році. Роки були не дуже - ковід, війна - але мені карвінг зайшов так, як ніколи раніше. І єдина причина цього - це Яковина, який мені розказав за Харба (Тоша був його фанатом реально) та дав лінкі на перекладені відоси. Після цього в моєму житті з'явився Мік, а через рік я розвиртуалізувався з Любомиром - єдиним з віртуально знайомих, хто був на кемпі Харба. Після цього окремо в нас, дідів, був навіть чятік Харбаріум і ми встигли пару разів навіть разом катнути, пробуючи цю нову стару техніку. Було афігєнно. Але війна все перекреслила.
Ця нова стара техніка дала мені сенс катати. Вчитися новому (для мене). Пробувати шось інше, крім тупої корекції розножки (ненавиджу це гівно і розмови про неї). При тому, шо фантомом я прибрав цю розножку на третьому спуску ахаах. До Харба в мене не було бажання взагалі вилазити на вельвет. Тому шо б там не було з сектами чи конфліктами, мені пофіг. І я далі буду колупати цю тему. І 100% буду це робити не сам. І з жодним не буду сперечатися про це. Томаса я теж люблю. Але недостатньо. Соррі
|
|
|
07.05.2024, 13:59
|
#616 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
@Sheridan,
моргни, якщо тебе тримають в заручниках)
|
|
|
07.05.2024, 14:05
|
#617 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@mansrzv, та нема кому. яковина вже не з нами а з усіма іншими в нас взаємопорозуміння і рівність. так шо це тільки моє бажання
|
|
|
07.05.2024, 14:20
|
#618 (посилання)
|
Парапланерюга
|
При всій моїй повазі то Тоші, він класний лижник и класний мен(навіть не можу написати був), але він таки олдскульщик, і ніяк не карвер, і вся його школа інструктори олдскульщики, причому просто мезозойські, навіть у цьому сезоні такі були, судячи по фотках реклами школи у ФБ (відео я ніколи не бачив). Це непогано для початківців і фрирайду, але до чого тут карвінг?
А від Харба він був у захваті саме тому, що Харб також олдскульщик, але вже десь ранній палеоліт, може середній. Гомо сапіенс тоді ще не було, тільки неандертальці, хоч і симпатичні
Тому Тошина школа вчила людей "пласким лижам" на зклеєних ластах, що непогано під їх мету - фрирайд. В них навіть була таки фірменна дурня - перемотувати людям коліна резинкою, типу, щоб їх зклеїти. Що зовсім нерозумно, тому що резинку використовують ЩОБ РОЗВЕСТИ коліна. А щоб зклеїти - зажимати колінами хоч подушку, хоч перчатку.
Єдине, чим Харб відрізняється від олдскула - він каже про стопу. І так авторітетно віщає, ніби це він і вигадав.
І більше ніхххххто, крім нього цього не знає
|
|
|
07.05.2024, 14:30
|
#619 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@Skyclub, бро, в тебе залишилися хоча б якісь друзі? Ну не можна на всіх пиздіти без зупинки. Знаєш, кого ти зараз нагадуєш?
|
|
|
07.05.2024, 14:36
|
#620 (посилання)
|
Парапланерюга
|
Давай по суті.
1.Вони резинками коліна перематували, чи я напиздів?
2. Це розумно?
3. Що поганого у олдскул?
4. Я на 90% також олдскул.
5. Я напиздів сам на себе
6. Не створи собі куміра
7. Багато друзів, і клієнти є такі, що їздять зі мною з 1986 року(!)
8. Так, старий пердун, згоден
Якщо ми саме про карвінг, ти поставив не на ту конячку. Так буває. Лижі це не тільки карвінг.
І так, в Харба -це саме секта
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 2 | 3 | 3 (75%) | 1 (25%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 1 | 10 | 118 | 429 | 111 (70%) | 47 (30%) | 6 (3%) |
---|
Month | 3 | 112 | 4978 | 16071 | 2644 (53%) | 2228 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|