Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Harald Harb PMTS
Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 07.05.2024, 14:41   #621 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: поза форумом

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@Skyclub, я тікі про те, що не всі з віком стають толерантними і розуміючими, що немає сенсу нікому розказувати що йому тре робити. От мені стало пофіг. Сперечатися про техніку не збираюся. З задоволенням читаю і дивлюся всіх, шукаю шось для себе. Але пиздіти на когось, хто реально шось значить в цій темі було б ну дуже тупо на моєму місці. От нафіга воно тобі? Ігрус звалив і тобі сумно? )))

Шкода, але тема розборки заглохла. Мені було цікаво, шо Геллі зможе. Але я вгадав - він злився. Harald Harb - This tutorial totally misses the point. It...
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 07.05.2024, 15:05   #622 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: Atomic D2 SL
Такий собі тест

Харб пише: «Том використовує тупіковий старий рух розпрямлення і розгинання внутрішньої ноги для зміщення тіла в новий поворот (має на увазі верхня розгрузка + інклінація).
Це блокує перекантовку і раннє врізання кантів. Ніхто з топових демонстраторів так не катає»

Дивимся цього чувака на відео, у нього верхня розгрузка і інклінація

Його техніка виглядає старою і тупиковою? Перекантовка блокується? Немає раннього врізання кантів? Малі кути?

Якщо ваші відповіді «так», то вітаємо у секті!)
Старий 07.05.2024, 15:19   #623 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
Цитата:
Коментар від mansrzv Переглянути коментар
Немає раннього врізання кантів?
Реально це не раннє врізання (ти так high C переклав?). І саме через втрату часу на верхню розгрузку. Але їде гарно, мені подобається. А Харбу не подобається. Хз, шо мені не буде подобатись в 74 роки. Розножка точно )))
Старий 07.05.2024, 15:30   #624 (посилання)
Всегда на форуме

Цитата:
Коментар від Sheridan Переглянути коментар
Реально це не раннє врізання (ти так high C переклав?)
да, так переклав

на скріншоті не раннє?
Мініатюри додатків
Щоб збільшити малюнок, клацніть по ньому
Назва:  изображение_2024-05-07_163034684.jpg
Переглядів: 11
Розмір:  175,8 КБ
ID:	47570  
Старий 07.05.2024, 15:40   #625 (посилання)
Парапланерюга

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
Цитата:
@Skyclubне всі з віком стають толерантними і розуміючими, що немає сенсу нікому розказувати що йому тре робити.
Шкода, але тема розборки заглохла. Мені було цікаво, шо Геллі зможе. Але я вгадав - він злився. [/url]
Ти сам і відповів на питання мені. Хтось на старості саме "розказує всім, що їм треба робити". В нього є своя секта? Так от нехай пиздить на когось із своєї сєкти.
Ти сам підкинув цю темку саме заради срачу

А розумна людина ззовні його просто зневажає і не ведеться на запропонований срач. Це саме те, що ти назвав "злився".
Ти так і не відповів на моє питання, чи катали хлопці з перемотаними копитами, та навіщо вони це робили?

Спробуєм бути хоч трохи чесними.
Зараз на Буковелі дуже пристойна школа, факт?
А коли вона такою стала?
Мабуть Харб приїхав, та їх навчив

Добавлено через 2 минуты

Цитата:
Коментар від mansrzv Переглянути коментар
Звісно, по Харбу це тупікова техніка
Мабуть тому Томас розбирає це відео на кожній школі
Старий 07.05.2024, 15:46   #626 (посилання)
Адепт Харбариума

@mansrzv , зверни увагу, скільки до апексу залишилось. Це пізнє, імо. Але Любомир скаже точно, я ж нуб
Старий 07.05.2024, 16:35   #627 (посилання)
Всегда на форуме

@Sheridan,
лижі добре закантовані ДО лінії падіння
на мій погляд все чудово
Старий 07.05.2024, 18:28   #628 (посилання)
Їжджу на внутрішній лижі.

Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
@Sheridan ,
Так, це відео непогано демонструє наскільки безглуздий цей рух. Без цього вставання в нього був би гарний слаломний поворот.

Добавлено через 33 секунды

Я не схвалюю коли так відкрито опукають конкурентів по цеху. Але я їх добре розумію. В цьому світі у всіх областаях реальні майстри конкрують зі всякими пройдисвітами які навіть не усвідовлюють рівня своєї некомпетентності, не кажучи вже про аудиторію яка тим більше не розуміє різницю і від так ведеться на красиві картинки і кретинську музику. Я знаю чимало таких прикладів з різниз областей, де людина може мати колосальний досвід, непересічний хист, освіту, і при тому вона конкурує з абізянами з інстаграму і програє в цій конкуренції лише тому, що гріше відчуває свою аудиторію.

По суті він йому правильно написав, в тому відео Гелі як і у всіх інших просто набір якихось помилкових уявлень, в цьому випадку про роботу і роль рук і нерозуміння концепції релізу.
Старий 07.05.2024, 19:42   #629 (посилання)
Адепт Харбариума

@Lyubomyr , я від цієї дічі з руками та палками офігів ще декілька днів тому, коли Геллі тільки виклав це порівняння. Я навіть двічі подивився і уважно слухав. Але так і не зрозумів, до чого цей відос. Але хто я такий, щоб шось таким авторитетам писати...
Старий 08.05.2024, 08:12   #630 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

Цитата:
Розкажу всім, хто не пам'ятає, чому саме Харб. Я повернувся на підготовлені схили в 2019 році. Роки були не дуже - ковід, війна - але мені карвінг зайшов так, як ніколи раніше. І єдина причина цього - це Яковина, який мені розказав за Харба (Тоша був його фанатом реально) та дав лінкі на перекладені відоси. Після цього спочатку в тему зайшов Мік, а через рік я розвиртуалізувався з Любомиром

Не дуже розумію куди я там і коли заходив, але мене краще видали з цих "спогадів".
З першого допису в цій темі також.

В мене працює пам'ять, забув?
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Harb Ski - лыжки для асфальта Funcarver Summer sports 10 18.03.2011 12:46

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000050 (67%)25 (33%)3 (4%)
Yesterday1105415250 (67%)25 (33%)6 (3%)
Month31124904157912580 (53%)2204 (45%)123 (3%)