Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
22.05.2024, 21:52
|
#671 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Ось це можеш подивитися, він тут якраз це робить:
В нього ще доволі цікавий погляд на короткі повороти який мені здається логічним. Там можна в відео знайти.
|
|
|
23.05.2024, 08:27
|
#672 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Я лише хотів сказати, що далеко не два варіанти поворів(Харб-Томас) існують. Є інші і тому стопкадри без відео не дуже інформативні.
|
|
|
23.05.2024, 09:43
|
#673 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Погоджуюсь. Мені цікаво, чи можна судити про силу позиції зі стопкадру. Але схоже що ні, це щось дуже складне.
|
|
|
23.05.2024, 10:07
|
#674 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Lyubomyr, схоже я пропустив, хто і коли народив цей термін. звідки з'явилися сильні та не дуже позиції?
|
|
|
23.05.2024, 10:21
|
#676 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
Хлопці, який сенс взагалі пояснювати щось людям, які апріорі не бажають чути аргументів?
Бляха, остання спроба. Якщо буде проігнорована, тоді чао.
1.Станьте на обидва копита на прямих ногах, хоч босоніж, хоч у черевиках. Розверніться ВПРАВО тазом, плечима і руками. Подивіться на свої копита і напишіть ТУТ, що ви бачите.
2. Присядьте у бейсік позишн. Зробіть те саме. Зробіть це також вліво.
3. Спробуйте стопами поставити копита на кант. Наприклад, на ліву ногу.
У такій позиції розверніть таз вправо, потім вліво. Розверніть корпус разом з тазом, а потім і різні боки. І весь цей час просто дивіться на стопи. Вони САМІ або заватажуються, або розвантажуються, закантовуються чи розкантовуються.
4. Спробуйте надавити-вкрутити носком стопи ЛІВИЙ ЗОВНІШНІЙ кант, розвернувшись ВПРАВО. А потім вліво. Тобто у поворот, та назовні. Спробуйте зробити у режимі Фантом -піднімаючи внутрішню ногу і закантовуючи її.
Просто спробуйте це зробити. Це дуже просто і дуже наглядно.
Напишіть результати.
Я вже закохався вам це пропонувати, ріаллі...
|
|
|
23.05.2024, 10:30
|
#677 (посилання)
|
|
Коли ти мене заплутав своїми сильними позиціями я попросив сказати про силу позиції на відео. Мені це треба для валідації мого розуміння. Прийди і скажи -- тут слабі позиції, тут сильні. Так відбувається навчання на прикладах. Але ти чомусь завжди відсилаєш робити якісь вправи, ну серйозно.
Я досі думав, що мова йде десь про це:
Але схоже там щось змінилося і тепер вже просто положення ймовірного (про його положення ми можемо лише здогадуватися) центра маси по відношенню до вісі ніг не достатньо. І якщо раніше лижник міг впасти через завала за вісь, то тепер вже не впаде бо "внєгшіє сіли".
Добавлено через 2 минуты
Щодо твоїх пропозицій щось там тестувати. Я вже писав, може для людей яких розчавлює сила в повороті це актуально зайняти якусь позицію щоб очі не вилізли. Але для багатьох лижниів це далеко не головна ціль.
|
|
|
23.05.2024, 10:32
|
#678 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Ось приклад. Ніби техніка, як Томаса. Але...
Це Такао. І всі знають як він їде.
|
|
|
23.05.2024, 10:41
|
#679 (посилання)
|
|
Тамє є ще купу питань. Я отримав відеоаналіз що я маю гігантський звал тазу. Я подумав, що це то що заклонщики називають надмірною ангуляцією але ж ні, я уточнив чи в в Тіни Верайтер там то саме і хоча в неї таз біля снігу а тіло рівне, що створюж кут вже бличжий до 90 там все таки сильна позиція, бо "руки всередині". Мені це все більше схоже на булшит.
|
|
|
23.05.2024, 10:49
|
#680 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
Цитата:
Коментар від Mik
Вкладення 47597
Ось приклад. Ніби техніка, як Томаса. Але...
Це Такао. І всі знають як він їде.
|
А що саме не так? Порівняй фото Харба, Томаса та Такао.
Любомир, я ж не ведмедик, щоб розбирати "помилки" Бриньоне Я по землі хожу. І як звичайний лижник пропоную для початку розібрати прості речі. Я спортсмен у минулому. Добре памятаю, як тренер розбирав мої помилки у бігу та плаванні та пояснював рухи. На відміну вад нас він таки вчився у інституті, а не у ютубі.
Дяк за відео Томаса Лишилось не гигикати, а спробувати його почути. Бо Томас закінчив з десяток різних шкіл.
Ден, давай більше корейців. Вони неодмінно виведуть вас на СВІЖУ чисту воду
Добавлено через 2 минуты
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
Мені це все більше схоже на булшит.
|
Дякую, Друже, , я тобі більше не відповідатиму, бо булшіт.
Знов таки, по традиції, прибираю за собою.
Дякую за спілкування
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 50 (67%) | 25 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 1 | 10 | 54 | 152 | 50 (67%) | 25 (33%) | 6 (3%) |
---|
Month | 3 | 112 | 4904 | 15791 | 2580 (53%) | 2204 (45%) | 123 (3%) |
---|
|
|
|