Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
23.05.2024, 11:02
|
#681 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Зараз: поза форумом
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Дяк за відео Томаса Лишилось не гигикати, а спробувати його почути. Бо Томас закінчив з десяток різних шкіл.
|
То що Томас вчить дуже доборе демоснтрується цим відео:
Це такий обмежений спосіб робити повороти якщо ціль рівні ноги і рука і щоб рука до снігу доторкалася. Закрут тіла з нахилом, без роботи ніг, без використання носка лижі. Короткі у вас взагалі не мають нічого спільного з довгими, це у вас якийсь інший зовсім поворот як по механіці, так і по естетиці. Нічого подібного на слаломний поворот у вас нема взагалі в принципі.
П.С.:
Важливий елемент, це дивитися треба вбік, в ліс, бо там фотограф сидить. Якщо ви думаєте, що це ви дивитесь як на ворота, то ви палитесь що в житті не бачили як ворота стоять від першого лиця.
|
|
|
23.05.2024, 11:15
|
#682 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
Земля взагалі то пласка, тримається на трьох китах(чи кітах, чи котах, може слонах,хз) накрита куполом, і в ньому Творцем проколупані дюрочки, а всіх, хто каже щось інше, тих будемо палити на ватрі біля сільради ![Злой!](https://extreme.com.ua/forum/images/smilies/ireful1.gif) ![Злой!](https://extreme.com.ua/forum/images/smilies/ireful1.gif)
Як взагалі можна бути послідовником цього маразматика?
Чи "єта другоє"?
"Так само, як коли Британія заспокоювала Гітлера, світ тепер сидить склавши руки і заспокоює державу Ізраїль. Країни світу спостерігають за агресором, який думає, що він може вбивати жінок і дітей на території, де немає війська, армії та нижчої оборони, а потім сердитися на тих, хто вказує на їх поведінку та звинувачує їх у геноциді та злочинна поведінка. Світ йде до лайна, і більшість його націй мають боягузів за лідерство."
|
|
|
23.05.2024, 12:59
|
#683 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від Mik
Вкладення 47597
Ось приклад. Ніби техніка, як Томаса. Але...
Це Такао. І всі знають як він їде.
|
Тобі це подобається? Тобі це не виглядає як сильно завалений таз?
|
|
|
23.05.2024, 13:11
|
#684 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Мені дуже подобається все, що робить Такао на лижах. Особливо могул та короткі.
Завалений таз, це те що я завжди чув в свою адресу. Тому я не коментую звал, бо притримуюсь інших поглядів.
Я багато разів писав, що так виглядає більшість лижників в довгих поворотах з заїздом в траверс. Але це єдине, що може їх поєднувати. Якщо до траверса не їхати, картинка у кожного суттєво зміниться.
|
|
|
23.05.2024, 13:25
|
#685 (посилання)
|
|
Я коли міркую про таз я дивлюся чи таз не є якось суттєво нижче за коліна. І для себе керуюся таким правилом: якщо хочеш опустити таз, то мусиш нахилитяти ноги в першу чергу. Це не завжди виходить по різних причинах. Щоб робити це ідеально, треба робити дуже складну річ про яку ти згадував колись -- піднімати частину тазу вверх.
|
|
|
23.05.2024, 13:37
|
#686 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Якщо таз опускається за рахунок зміщення в середину повороту то буде завал.
Інший варіант укороченная внутрішньої ноги за рахунок підняття тазу вверх, що супроводжується переступання на зовнішню лижу. Наслідок тіло ніби завалюється в поворот, але все навантаження на зовнішній. Якось так.
На питання, а для чого це робити?
Відповідь:це дозволяє завантажити зовнішню ще до лінії схилу, при бажанні та навичках.
|
|
|
23.05.2024, 18:09
|
#687 (посилання)
|
|
Так дехто їздить як ти кажеш, не опускаючи тазу.
Мені їзда цього чувака дуже подобається:
|
|
|
23.05.2024, 22:10
|
#688 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Lyubomyr , ага, нова тема - корпус межи колінами 😉
|
|
|
24.05.2024, 11:16
|
#689 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
Цікаво, на яку техніку це схоже?
Хто з них виглядає естетичнішим(природнішим)?
Перший дивиться ВПЕРЕД, другий у поворот. Третього, що дивиться назовні тут взагалі немає, чомусь
Також цікаво, хто з них може створити більший кут, на вашу думку?
Також цікаво, вони продають футболки, капелюхи, чашки,худі з таким зображенням.
Але чомусь тільки з другим варіантом. Цікаво, чому це так? ![Сорри](https://extreme.com.ua/forum/images/smilies/pardon.gif)
|
|
|
24.05.2024, 11:50
|
#690 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Skyclub, просто це скелет Тома Геллі. Ти купив собі?
|
|
|
Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
![](https://extreme.com.ua/forum/images/galogo.gif) | | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 10 | 54 | 152 | 50 (67%) | 25 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 189 | 532 | 95 (50%) | 88 (47%) | 6 (3%) |
---|
Month | 4 | 124 | 5049 | 16348 | 2670 (53%) | 2259 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|