Цитата:
Коментар від Neon
ці всі рекомендації я роблю з власного досвіду. ніяких таблиць ітд ітп ніколи не юзав
|
сюда можна ще дописати
"використовуєте на власний страх і ризик"
Цитата:
Коментар від Rio
Почему? Я всегда носок закручиваю на 1 дин меньше пятки, наоборот.
|
цікаве питання, зараз за мою відповідь накинуться всякі профі ітд ітп але я постараюсь пояснити.
!!! ІМХО !!!
1) я юзаю маркер гріфон. в них носок з поперечною пружиною, що дає більш точні і "мягкі" зпрацьовування
2) з власного досвіду зробив висновок що при більшості падінь основна нагрузка іде на заднє кріплення бо при ривку в сторону (для кріплень з фіксованою пяткою) кріпленню важко спрацювати правильно бо воно не розраховано на нагрузку по таких векторах.
падінь коли на носок іде нагрузка в верх майже не буває.
тому для облегшення роботи задніку я його накручую на 0.5 - 1 din менше а ніж носок. це приволить до того що навіть при ривку на скручування заднє кріплення спрацьовує досить правильно. і це не критично впливає на керування лижою. перевірено від травневої каші на шпицях до льодяних схилів ясни.
тиж технарь порахуй силу і вектори нагрузки. я цього не рахував ніколи але це досить логічно. і я використовую саме таку схему.
прошу не пробувати мене переконати бо в питаннях кріплень я дуже принциповий. і в 99% випадків опираюсь на власний досвід.