Цитата:
Коментар від Mik
Тоді мені час піти з форуму. Всім гарних сезонів.
|
Я - турист. Вискажу свою "туристичну" точку зору.
@Mik, шкода. Вас читають не тільки ті, хто пишуть. Сподіваюся, Ваше рішення не остаточне.
А всі питання стилів та технік - це дуже суперечливі теми.
Під час спортивних змагань просто красивий карвінг ні до чого, спортсменам він тільки на тренуваннях з техніки може бути потрібний, але тільки як один з видів тренувань. Туристам - в залежності від мети поїздки в гори, стану здоров'я, рівня фізичної підготовки тощо. Особисто я, при можливості (якої зараз у мене немає) хотів би повчитися красивому карвінгу, незважаючи на мої вже досить обмежені фізичні кондиції, наскільки це в мене вийшло б. Сподіваюся, що це все ж таки відбудеться колись.
Порівнювати австрійську (швейцарську, норвезьку, ...) школи підготовки спортсменів Кубку світу з японцями, корейцями, Томасом, ... немає жодного сенсу, бо зовсім різні цілі мають на меті ці техніки і школи. Питання: чому японців та корейців нема на Кубку світу (фактично нема), якщо вони такі круті? Мабуть тому, що їхня крутість полягає трохи в іншому напрямі катання.
Хотілося б, щоб кожен просто по-дружньому ділився своїм досвідом, не ображаючи інших (як конкретних спортсменів, так і форумчан чи якісь школи).
Тут хотів би зазначити: критикувати - не означає ображати, різниця - в словах і тональності висловлювань. Дружня критика - це нормально.
А кому що з цього досвіду потрібно, кожен вирішить сам за себе.
P.S. Перепрошую, що пишу в цій темі. Просто цитата тут.