Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ |
07.11.2023, 12:02
|
#141 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз: поза форумом
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Skyclub, я радий, що ми з тобою не сперечаємось через якусь хрінь, бро. І навіть можу допустити, що Томмі зробив цей акцент тільки для того, щоб нагнати коментів під постами. Можу спитати Бойчука. Мені нескладно. Але реально тема не варта уваги, імо
|
|
|
07.11.2023, 19:24
|
#142 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Skyclub, процес майже завершено. Я не маю нічого спільного з форумом. Але є одне Але. Ти Mik назвав 3,14здаболом. І це залишиться на довго і просто так нікуди не зникне. Не через те, що він злопам'ятний. Тобі не 20 і пам'ятаєш, що за слова доводиться відповідати. Не знаєш, тоді welcome to his world.
Так ні, Жартую. Ніхто не буде тебе кривдити. Просто на майбутнє.
Доречі, ти усвідомлюєш, що сполкувався з вигаданим персонажем? Ти ні його, не тим, хто за ним не знаєш. А може Ти десь помилився?
|
|
|
07.11.2023, 20:22
|
#143 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Mik, бро, ти здається, достатньо дорослий. Шо за дитсадок бля? Форум тут до чого взагалі? Будеш мати можливість катати в цьому сезоні? Залишайся, пиши, плануй, ділись. Наша з тобою тема Харба нікуди не зникне. Якщо б Харб так реагував на тих, хто йому заздрить, його школи не існувало б взагалі. Будь як Любомир, ок?
Всі. Забудьте першопричину цього гівна. Ведмедики нінащо не впливають. Букошкола в своїй бульбашці вимивання бабла з українців най крутиться, Яковіни вже нема з нами, Томмі вже не так круто їде, як раніше. Все неважливо. Є тільки ви. Кожен окремо. Іноді зі своєю бандою. Але завжди зі своїми скілами, які тре качати, та зі своїми баченнями шо і як тре робити на схилі. Робіть! Не пиздіть на інших!
Нафіга цим мірятись? Я знаю, шо так було завжди. Але досі не розумію, нафіга. Катайте. Поки є можливіть. Та здоров'я.
@Skylub, ти теж попустісь. Не тінейджер вже. Нема нікого. Є тільки ти.
З.І. Буду радий катнути з кожним. Якщо ще буде можливість. Йобана блять русня...
|
|
|
07.11.2023, 21:08
|
#144 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Sheridan, без образ, але я пас. Це був останній мостик між мною та життям до...
Він не витримав. Не я. Я ще спробую.,трохи. Бувай.
|
|
|
07.11.2023, 21:45
|
#145 (посилання)
|
Адепт Харбариума
|
@Skyclub , я взагалі думаю, шо в Міка хтось спиздив аккаунт. Починаючи з його комента про експерта, який коментить КС з вставленим відосом про фрірайд і свіжий сніг (я взагалі нічо не зрозумів), закінчуючи мостіком-форумом.
Скоро зима. Всім стане легше. Маю надію
|
|
|
07.11.2023, 22:00
|
#146 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
А весело ж ту у вас...і конкурси цікаві))
|
|
|
07.11.2023, 22:26
|
#147 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Atomic Hawx Ultra 110
|
Короче, ви всі заїбали вже реально))
Додано через 52 секунди
Зараз піду наллю ще трохи рому і я таки маю вам що сказати...
|
|
|
07.11.2023, 22:41
|
#148 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Skyclub, ну ок. Ти реально думав, що назвавши мене 3,14здаболом,обіженкою,токсіком... Просто перекинеш стрілки на якусь хрінь, і все залишиться як було? Чесно? Ну ти і романтік. Все працює інакше.
|
|
|
07.11.2023, 22:44
|
#149 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Atomic Hawx Ultra 110
|
Так от...(смачно сьорбає ром і закурює). Мік, давай назад, що ти як пацан. Саша, ти дядько ще той, але поважаю, що прагнеш до саморозвитку. Давайте всі розбіжемось к єбєням звідси і похєрим наш улюблений форум! Ви що, не бачите, як Ден переймається з цього приводу?! Воно йому і нахуй не потрібно, але він все терпить і вивозить. Чому? Ну камон! Це ж наш форум! Ви забули?! Куди ми всі валимо? Нахуй ми кусаємось? Я можу ще багато тут понаписати, але ...давайте перезавантажимось...давайте все з початку...життя і так аби як, та ще й ми тут пересралися. Давайте спробуємо таки поважати один одного і не сратись через хуйню. Будьласочка!🤗❤️
Додано через 2 хвилини
Мік, гальмуй. Воно нікому не потрібно.
|
|
|
07.11.2023, 22:50
|
#150 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
@Korben Dallas, Ок, я за. Майже пішов. Не вийшло просто по англійськи,(хоч дуже хотілося) бо як писали тут, мене читали і ті хто сам тут не пише.( може.)
|
|
|
Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 0 | 0 | 43 (73%) | 16 (27%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 90 | 292 | 90 (73%) | 33 (27%) | 1 (1%) |
---|
Month | 7 | 94 | 3719 | 11576 | 2329 (62%) | 1372 (37%) | 52 (1%) |
---|
|
|
|