Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Украинские горнолыжные школы > Школа Tomass Marnics
Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 07.11.2023, 12:02   #141 (посилання)
Адепт Харбариума

Зараз: поза форумом

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@Skyclub, я радий, що ми з тобою не сперечаємось через якусь хрінь, бро. І навіть можу допустити, що Томмі зробив цей акцент тільки для того, щоб нагнати коментів під постами. Можу спитати Бойчука. Мені нескладно. Але реально тема не варта уваги, імо
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 07.11.2023, 19:24   #142 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

@Skyclub, процес майже завершено. Я не маю нічого спільного з форумом. Але є одне Але. Ти Mik назвав 3,14здаболом. І це залишиться на довго і просто так нікуди не зникне. Не через те, що він злопам'ятний. Тобі не 20 і пам'ятаєш, що за слова доводиться відповідати. Не знаєш, тоді welcome to his world.
Так ні, Жартую. Ніхто не буде тебе кривдити. Просто на майбутнє.
Доречі, ти усвідомлюєш, що сполкувався з вигаданим персонажем? Ти ні його, не тим, хто за ним не знаєш. А може Ти десь помилився?
Старий 07.11.2023, 20:22   #143 (посилання)
Адепт Харбариума

Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
@Mik, бро, ти здається, достатньо дорослий. Шо за дитсадок бля? Форум тут до чого взагалі? Будеш мати можливість катати в цьому сезоні? Залишайся, пиши, плануй, ділись. Наша з тобою тема Харба нікуди не зникне. Якщо б Харб так реагував на тих, хто йому заздрить, його школи не існувало б взагалі. Будь як Любомир, ок?

Всі. Забудьте першопричину цього гівна. Ведмедики нінащо не впливають. Букошкола в своїй бульбашці вимивання бабла з українців най крутиться, Яковіни вже нема з нами, Томмі вже не так круто їде, як раніше. Все неважливо. Є тільки ви. Кожен окремо. Іноді зі своєю бандою. Але завжди зі своїми скілами, які тре качати, та зі своїми баченнями шо і як тре робити на схилі. Робіть! Не пиздіть на інших!

Нафіга цим мірятись? Я знаю, шо так було завжди. Але досі не розумію, нафіга. Катайте. Поки є можливіть. Та здоров'я.

@Skylub, ти теж попустісь. Не тінейджер вже. Нема нікого. Є тільки ти.

З.І. Буду радий катнути з кожним. Якщо ще буде можливість. Йобана блять русня...
Старий 07.11.2023, 21:08   #144 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

@Sheridan, без образ, але я пас. Це був останній мостик між мною та життям до...
Він не витримав. Не я. Я ще спробую.,трохи. Бувай.
Старий 07.11.2023, 21:45   #145 (посилання)
Адепт Харбариума

@Skyclub , я взагалі думаю, шо в Міка хтось спиздив аккаунт. Починаючи з його комента про експерта, який коментить КС з вставленим відосом про фрірайд і свіжий сніг (я взагалі нічо не зрозумів), закінчуючи мостіком-форумом.

Скоро зима. Всім стане легше. Маю надію
Старий 07.11.2023, 22:00   #146 (посилання)
Bukovel Skischool

Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017 Atomic Hawx Ultra 110
А весело ж ту у вас...і конкурси цікаві))
Старий 07.11.2023, 22:26   #147 (посилання)
Bukovel Skischool

Короче, ви всі заїбали вже реально))

Додано через 52 секунди

Зараз піду наллю ще трохи рому і я таки маю вам що сказати...
Старий 07.11.2023, 22:41   #148 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

@Skyclub, ну ок. Ти реально думав, що назвавши мене 3,14здаболом,обіженкою,токсіком... Просто перекинеш стрілки на якусь хрінь, і все залишиться як було? Чесно? Ну ти і романтік. Все працює інакше.
Старий 07.11.2023, 22:44   #149 (посилання)
Bukovel Skischool

Так от...(смачно сьорбає ром і закурює). Мік, давай назад, що ти як пацан. Саша, ти дядько ще той, але поважаю, що прагнеш до саморозвитку. Давайте всі розбіжемось к єбєням звідси і похєрим наш улюблений форум! Ви що, не бачите, як Ден переймається з цього приводу?! Воно йому і нахуй не потрібно, але він все терпить і вивозить. Чому? Ну камон! Це ж наш форум! Ви забули?! Куди ми всі валимо? Нахуй ми кусаємось? Я можу ще багато тут понаписати, але ...давайте перезавантажимось...давайте все з початку...життя і так аби як, та ще й ми тут пересралися. Давайте спробуємо таки поважати один одного і не сратись через хуйню. Будьласочка!🤗❤️

Додано через 2 хвилини

Мік, гальмуй. Воно нікому не потрібно.
Старий 07.11.2023, 22:50   #150 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

@Korben Dallas, Ок, я за. Майже пішов. Не вийшло просто по англійськи,(хоч дуже хотілося) бо як писали тут, мене читали і ті хто сам тут не пише.( може.)
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 4 (учасників - 0 , гостей - 4)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Гірськолижна школа Буковелю Инструктор Украинские горнолыжные школы 819 06.11.2024 17:22
MTB: Вело школа (Киев) semona МТБ территория 10 23.07.2014 14:28
Школа сноубординга Go-Boarding Serg Rise Украинские горнолыжные школы 8 14.01.2014 18:02
Тур: Школа сёрфинга в Португалии 20.10.13 Serge Siro Наши Туры 44 21.11.2013 13:38
Школа фрирайда Riskomania irorere Украинские горнолыжные школы 46 16.09.2011 13:11

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today000043 (73%)16 (27%)1 (2%)
Yesterday059029290 (73%)33 (27%)1 (1%)
Month7943719115762329 (62%)1372 (37%)52 (1%)