| 

| Украинские горнолыжные школы отзывы, анонсы и обсуждение горнолыжных школ |  

|  18.12.2023, 16:19 | #171 (посилання) |  
	| Bukovel Skischool 

Зараз: поза форумом Звідки: Kyiv Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110 | Єбать я вчора перебрав...мені наснилось, що я в цій темі домовлявся з Сашею катнути разом і обіймались навіть на радощах...😁😁😁 |  
	|  |     |  

|  22.01.2024, 09:27 | #172 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: хмельницкий Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube |  
вот цікаво, скільки би ти дав сотен, а може і тисяч € за контент з такої камери, докладний аналіз та нарешті за 4 ри години навчив би тебе базовому короткому повороту?   )) 
Чи не надто ти іконезуешь, то в що віриш?)

|  
	|  |     |  

|  22.01.2024, 09:50 | #173 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: хмельницкий Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube | я поставив тобі смайлик, бо дууууже доречно коментувати телефон за безкоштовно!))) 
Ти сам росписуешься в нерозумінні, шо по тих відео дуже складно не профі щось роздивитися.. це треба мати нехілу квалифікацію, щоб коментувати такі видео..   
це ще більше коштуе, а ниж електронний налаштований на шаг по часу ззум, де дуже зручно відокремити мух від сала   )) 
А в загалі, ти даже не уявляешь який зараз рівень катання в Буковелі..   )) 
одне безкоштовно - в тебе є зміни, твій Артём майже не відрізняється від тебе, просто обом треба більше уваги звертати на себе   |  
	|  |     |  

|  22.01.2024, 10:39 | #174 (посилання) |  
	| Всегда на форуме 

Зараз: поза форумом Звідки: хмельницкий Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube | нах я сюди пишу, сам не розумію.. 🤔
 Додано через 11 хвилин

та поясню..
 Ти сам провокуешь як до тебе ставитись..
 в що ти віриш, ставитись..
 що ти робиш, ставитись..
 Ти пропагандуешь то, в чому ледь розуміешь. то, шо тобі в лом робити годинами на схилу..
 Ти всіх принизуешь, за то, в шо не розділяють, чи мовчки не підтримують прагнень оточуючих тебе мрій..
 тобі в собі по-перше треба розібратись, школи тут до чого?
 особистості до чого?
 до чого тобі особисто це все?
 не розумію я такого підходу до прагнення чогось нового
 соррі, якшо шо..
 |  
	|  |     |  

|  22.01.2024, 19:06 | #175 (посилання) |  
	| Їжджу на внутрішній лижі. 

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe | На довгорадіусних лижах краще виходить їхати довгі повороти, там уе натурально виходить. На короткорадіусних треба ще менеджити спецефекти  і переставати кантувати лижі в якийсь момент. Я особисто це взагалі не люблю.
 Це я до того, що тобі на лижах 17-19 метріа мало б бути зрозуміліше їхати довгий поворот.
 |  
	|  |     |  

|  22.01.2024, 19:45 | #176 (посилання) |  

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe | Я б сказав, що лижі в першу чергу визначають поворот    зїхати можна всяке, але зазвичай лижа яка зараз на тобі краще всього робить той чи інший поворот. Деколи два. І витискати з неї шось на що вона не оптимізована, не прикольно.

Я коли беру слаломки, то більше всього дюблю слаломні повороти. А якщо гігантки, то гігантські. Але можу на гігантках короткі, краще на дуже крутих схилах. Можу на слаломках довгий, але неприємно і каряво це виходить.
Добавлено через 4 минуты 
На яких лижах були інші учасники? |  
	|  |     |  

|  22.01.2024, 20:12 | #177 (посилання) |  

Зараз: поза форумом Звідки: Львів Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe | Ви мабуть тримаєте довгорадіусні лижі на кемп Короткі Повороти   |  
	|  |     |  

|  03.02.2024, 16:27 | #178 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 |  |  
	|  |     |  

|  12.02.2024, 13:14 | #179 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | З бандою Томас взагалі вогонь. Норм валять Facebook |  
	|  |     |  

|  02.03.2024, 08:45 | #180 (посилання) |  
	| Адепт Харбариума 

Зараз: поза форумом Звідки: Default City Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188 | Що таке "разгібаніє в поясніце"?  |  
	|  |     |  

| Тут присутні: 1 (учасників - 0 , гостей - 1) |  
		|  |  
	| 
	| Ваші права у розділі |  
	| 

Ви не можете створювати теми Ви не можете писати коментарі Ви не можете долучати файли Ви не можете редагувати коментарі 
 HTML код Вимк. |  |  |  
| 
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua  обов'язкове. |
 |  | |  | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites | 
|---|
 | Today | 0 | 0 | 3 | 2 | 2 (67%) | 1 (33%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Yesterday | 0 | 1 | 69 | 209 | 65 (75%) | 22 (25%) | 2 (2%) | 
|---|
 | Month | 5 | 15 | 2167 | 5240 | 1427 (65%) | 730 (33%) | 29 (1%) | 
|---|
 | 

|  |