[QUOTE=Mik;421147]Ще одне, я завжди трохи заздрив людям, для яких земля "плоская". Твоя їзда останнього сезону, це ми в 80х. Але пятку внутрішньої підніми і буде норм ретро туризм. Правда лижа була 2,05 але то таке.
Добавлено через 10 минут
/QUOTE]
ти ні разу не бачив мене як я їду вільно-дінамічно, бо я на камеру не їжу просто так, а щось вигадую, щось демонструю.. там нема дінаміки точно.. мені просто не цікаво зараз то..
мені дуже важливо розуміння тих, з ким працюю.. то головне..
мені головне як ідуть після мене, і мене другий шлях.. не як у Томаса точно, бо він би викладував не себе, а учнів своїх.. я це так разумію..
якшо ти вибрав його шлях, то з ним і сперечайся..
зі мною учнями сперечайся, я думаю, якщо доживемо, в мене наступного сезону буде колчан стріл, з яким я вийду на дуель
))
чесно мені пофигу як я їду, головне я не втомлююсь як раніше, мені дуже комфортно моє зараз катання, бо я не напружень особливо, якшо звісно є добра опора, на яку можливо покластися..
Додано через 12 хвилин
да я і розумію до чого ти ведеш..
і це якраз внутрішня нога є тим початком, як ти починаешь, такі і висновки..
Так, я олд скул повернув частково в себе, ты правый.. Але то звичайний шлях.. мені цікаво.. в старому є щось цінне, не думай, що і телемарком я теж не поїду, все попереду.. тільки блядсська війна теж керує...
добре, що хоть хтось помічає, того що я собі надумаю
))
Я запланував березень для відео, вже і інших по темпераменту, але курва погода не сприяє.. бо щось не то, в житті цьому точно..
)))
Додано через 13 хвилин
і так і тут ти підмітив вірно, що в моему розумінні в початку перших равнів навчання мае бути не базовий поворот як у новітніх шкіл, а як раз туристичне катання, потім карвінг та экспертний (спортивний) карвінг
А короткий базовий туристичний поворот викладається на першому, туристичному рівні..
це трохи інша методіка, блище до старої..