Выбор горнолыжных ботинок всё о подборе горнолыжных ботинок |
29.12.2008, 00:34
|
|
Новичок
Зараз: поза форумом
|
Выбор Горнолыжных Ботинок
Полезные посты по практически верному выбору горнолыжных ботинок:
1. Как правильно определить размер
2. Необходимый бутфиттинг
@sasha: внезапно, самое лучшее и полное видео, что я встречал о подборе ботинок. еще и на русском.
|
|
|
14.10.2009, 12:42
|
#111 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
Найкращий бренд, це той, який на нозі добре сидить. Індекс пише на папірці, який разом з ботом. Або гугл, розказує все те що Ви хочете про модель взнати.
Міряйте ВСІ боти вашого розміру.
|
Но ведь жесткость - важная штука. От нее зависит гибность ботинка при наклоне вперед.
Какую стоит выбирать жесткость для начинающего, который надеется быстро прогресировать? Рост - 183, вес - 75.
Может я в чем-то не разобрался, но ботинки же стоит подбирать по параметрам и опыту, так?
|
|
|
14.10.2009, 12:44
|
#112 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Зараз:
на форумі
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
Vulgast: бери от 70 до 90 - точно не ошибешься.
|
|
|
14.10.2009, 12:45
|
#113 (посилання)
|
Недавно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від Sheridan
Vulgast: бери от 70 до 90 - точно не ошибешься.
|
Возможно есть какие-то известные модели, о которых хорошо отзывались?
На что еще обратить внимание?
|
|
|
14.10.2009, 12:50
|
#114 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: ......
|
Цитата:
Коментар від Vulgast
Возможно есть какие-то известные модели, о которых хорошо отзывались?
На что еще обратить внимание?
|
На мою ногу Супер сів Dolomite, тут ще залежить від форми ноги, Доломіте має широку колодку, так само як і Соломон. Росіньол, і Ланджи мають колодку вузенку.
Повторююсь. Хороший бот, це той який на нозі сидить. Ви повиння почувати себе в ньому комфортно з невеличким підтисканням, кліпси повинні бути затягнуті не повністю, щоб потім можна було підтягнути. Індекс Ден Вам порадив, такий і беріть.
ПС Для впевненості вибору, зробіть наступне. Підіть по магазинах і переміряйте все що є на вашу ногу. Тут поділітся враженнями, тоді можна буде і з брендом визначитись.
|
|
|
14.10.2009, 15:08
|
#115 (посилання)
|
Посол России в Украине
Снаряга: Elan SLX FIS 14,
Elan GSX FIS 14,
Elan FX SG WC 09,
Nordica Dobermann WC EDT 150 10
|
на мою ногу тоже отлично содятся доломиты и саломоны. А когда пробую залезть в братовские фишера, которые на размер больше, начинает сводить ногу. до клипс дело не доходит.
а этот странный человек утверждает, что ботинки удобные
|
|
|
14.10.2009, 15:25
|
#116 (посилання)
|
Володар Грабовця
Зараз:
на форумі
Снаряга: Atomic GS 10 166см 08р, Atomic Neox 310, Tecnica Diablo Flame HF, Elan RC 195см, Marker M4-15
|
Цитата:
Коментар від Albertowych
На мою ногу Супер сів Dolomite, тут ще залежить від форми ноги, Доломіте має широку колодку, так само як і Соломон. Росіньол, і Ланджи мають колодку вузеньку.
|
В мене нога вузька, але великий підйом і в Ланджи звело ногу, ще коли не закрив 2-го замка. Тecnica сіла просто чудово.
|
|
|
22.10.2009, 22:44
|
#117 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
Доброго вечора.
Треба поради. Дозрів до того, щоби купити власні "струменти". Мої дані - 182/95, новачок. З розрахунку трохи на перспективу купив вживані магфайри 10 (168). Тепер потрібно боти. В мому селі аж раптом два магазини, що торгують ботами, і то там майже все виключно Dalbello. Почитавши форум, припускаю що мені тре жорсткість бота 70-90. З відповідною жорсткістю і під мій розмір в наявності лише Aerro 70 та Axion 5. На нозі ніби більш менш нормально, принаймні в порівнянні з прокатними, в яких возився раніше.
Що можете сказати відносно тих бот (чи є якісь мінуси) і відносно жорсткості , на яку поки що орієгтуюся.
І ще одне. В тих магазинчиках ціни орієнтовно процентів на 30 вище, чим можна купити в інет магазинах. Так от, чи варто зробити такий фінт - в локальному магазинчику поміряти модель та вибрати розмір і замовити аналогічну в інет магазині? Тобто наскільки є повторюваність в тих же Dalbello (Aerro/Axion).
Все таки можливість зекоомити 400-500 грн ніби варта уваги...
Дякую.
|
|
|
22.10.2009, 22:53
|
#118 (посилання)
|
Бабарайд
Снаряга: Armada Bubba
Commencal SupremeDH
|
Да - это хорошая идея померять в одном месте и купить в другом - ботинки должны быть идентичными, не зря же они ИСО9001 имеют.
По поводу жесткости - тоже правильный выбор.
В общем - вперед
|
|
|
22.10.2009, 22:55
|
#119 (посилання)
|
Всегда здесь.
Снаряга: Salomon Q90
|
Цитата:
Коментар від Ihor
Доброго вечора.
Треба поради. Дозрів до того, щоби купити власні "струменти". Мої дані - 182/95, новачок. З розрахунку трохи на перспективу купив вживані магфайри 10 (168). Тепер потрібно боти. В мому селі аж раптом два магазини, що торгують ботами, і то там майже все виключно Dalbello. Почитавши форум, припускаю що мені тре жорсткість бота 70-90. З відповідною жорсткістю і під мій розмір в наявності лише Aerro 70 та Axion 5. На нозі ніби більш менш нормально, принаймні в порівнянні з прокатними, в яких возився раніше.
Що можете сказати відносно тих бот (чи є якісь мінуси) і відносно жорсткості , на яку поки що орієгтуюся.
І ще одне. В тих магазинчиках ціни орієнтовно процентів на 30 вище, чим можна купити в інет магазинах. Так от, чи варто зробити такий фінт - в локальному магазинчику поміряти модель та вибрати розмір і замовити аналогічну в інет магазині? Тобто наскільки є повторюваність в тих же Dalbello (Aerro/Axion).
Все таки можливість зекоомити 400-500 грн ніби варта уваги...
Дякую.
|
Думаю что при вашем весе 95кг лутше будет обратить внимание на
жесткость 90-100, если собираетесь совершенствовать технику то как раз будет с запасом на пару сезонов точно. И если есть возмозность познакомиться с подходящей для вас моделью в реале, то знакомьтесь и смело заказывайте её через нет.
|
|
|
22.10.2009, 23:10
|
#120 (посилання)
|
теоретик detected
Снаряга: Magfire 10, waveflex 12
|
> Да - это хорошая идея померять в одном месте и купить в другом
особисто я притримуюся думки, що від торгівлі в стилі "ну очень деньги нужны" треба якось выдучувати :-). Навіть і таким не дуже чистим фінтом... Ще би до 100-200 грн на фоні 1500-2000 в порівняні зі столицями я би ше поставився ну дюже телерантно і особливих рухів не робив би... але 500 - троха засильно. імха, звісно...
|
|
|
Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 1 | 8 | 12 | 7 (88%) | 1 (13%) | 1 (2%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 156 | 671 | 99 (63%) | 55 (35%) | 2 (1%) |
---|
Month | 7 | 95 | 3791 | 11967 | 2343 (62%) | 1395 (37%) | 53 (1%) |
---|
|
|
|