Цитата:
Коментар від A888
Я же не эксперт. Знаю у Volkl есть хорошая женская серия лыж. Есть и подобные "тигровой акуле", а с селектором жёсткости в новой линейке уже на три положения для уровня подготовки и желания девушки -лучше не надо. Правда цена высокая.
|
Так не треба як експерт, такого кругом написано, ти своїми словами свої враження, враження дружини розкажи, та буде понятніше.
Цитата:
Коментар від damiola
а хто сказав, шо президент- Авторитет?)))
|
та шутю я
Звісно Стенмарк ЛЕГЕНДА, але це не означає що треба купувати власне ЦІ лижки, Я Вам скажу як я вибрав лижку. Прийшов в магазин Команчеро, там мене знають, і попросив підібрати недорогу хорошу лижу, чепсно скажу, про Елан навіть і не думав, на слуху були Атомік, Фішер, Росіньол, але колега, продавець каже "є лижка минулого сезону, для тебе знижка не 35 а 35+10%, Чудове співвідношення ціна-якість" Глянув на лижку - нічого особливого. Походив по магазину, ціни дійсно значно відрізнялись. Останній аргумент був такий "Всі лижі одної лінійки різних брендів ОДНАКОВІ" ТОбто повстало питання, чи брати щось там, не памятаю що за 4тис, чи Елан за 2,3т. Альтернативу не знайшов. Але саме головне те що сталося на горці. Я перд ти катав на різних прокатних і не прокатних лижах. Але такого я від цієї лижки навіть не сподівався. Але це напевно вже для інакшої теми розмова.
Цитата:
Коментар від A888
На форуме уже есть тема про "тигровую акулу" Не знаю как сделать ссылку. Я там расказывал. А АС30 будут слишком тяжёлыми- это лыжи для Драга
|
ссилка робиться ТАК
Копіюємо адресу ссилки в буфер, в повідомленні пишемо [УРЛ=] (латнскими) далі вставляємо зкопійовану ссилку,закриваємо квадратну дужку "]"" пишемо текст інфрмаціїі на завершення пишемо"[/url]" Все.