Цитата:
Коментар від Skyclub
Коли і наскільки висуваєм ногу - а от не скажу , дивись по відео Томаса і гадай.?
|
Я якраз і питаю, бо гадаю що це і є то про що я вам у відео показував, що він він їде на птяках лиж і мені наче все склалося, звідки це береться.
Але хотів підтвердити що ви це робити не а кінці повороту.
щодо порівняння технік, я колись казав, більшість всього ми просто робимо навпаки. Ноги не висовуєм, а тянем назад, не тянемось рукою до снігу а піднімаєм внутрішнє плече і руку, не крутимось всередину а навпаки назовні, не падаєм в поворот.
Щодо твоїх мені порад, дякую. Я спортсмен любитель і коли на лижах тільки тренуюсь, взагалі майже не катаюсь, по можливості тренуюся у воротах зі спортсменами.
І не треба давати авторитетом і тисячами клієнтів, для мене це не авторитет, я надто добре вже розбираюся в лижах і можу оцінювати їзду.
Я готовий дружньо розійтися, але без цих настанов. Ти не розумієш про що я розказував, бо це доволі складно, я не дуже добре пояснюю.
Я завжди казав, то що ви робите, ви робите успішно і рекомендував Томаса, кому це подобається.
А ці розмови вже всі були в американському сегменті інтернету коли він там зʼявився. Краще взагалі не спілкуватися на цю тему на одному форумі, пуста трата часу.