Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
06.04.2024, 13:57
|
#461 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: Atomic D2 SL
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
В тебе дуже логічні висновки з тої перспективи з якої ти дивишся. І не тільки по цьому посту, а взагалі все що ти пишеш на цю тему в гілці. Але ти не проходив формального навчання в цій методиці, що дуже важливо. Навіть теорії, якої ти теж не знаєш, недостатньо. І тому твої висновки базуються на хибних припущеннях.
|
ви зі Скайклабом натякаєте що знаєте якісь секрети, яких немає у відкритому доступі)
підписували на школі угоду про нерозголошення?)
|
|
|
06.04.2024, 13:59
|
#462 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Ні, просто це не декларативні знання, а процедурні (подив. в вікіпедії).
Це справді так.
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Коментар від Skyclub
.
Так от , котики, це одна система і одна ЛОГІЧНА конструкція - антирозножка, стопа, погляд, розділення, робота рук, падіння, робота таза.
Вся ця піраміда працює ЛОГІЧНО.
У Харба школа - це очевидний ОЛДСКУЛ, куди він просто додав чудову роботу СТОПАМИ.
І більше нічого цікавого там нема, проте багато протирічь
|
Так, так, Одермати-рейсери-ньюскулери, ідіть в свою тему проповідуйте
|
|
|
06.04.2024, 14:01
|
#463 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Ти ба, Ведмедик коуч навіть почав писати щось розумне , в мене навіть очі на лоба полізли від подиву,
Но ніт. Чуда не сталося. Надовго його не вистачило
Ти правий, коли ти вже казав про розножку, я казав, що типу "сама зникне", було таке
Пів Остеррайху і зараз так катосить і таки непогано катосить
Але ж ти просто у режимі папуги також белькотів щось і про стопу. Геть не розуміючи про що мова в обох випадках. як и 4(!) моїх знайомих інструктори щось про це казали, не розуміючи геть нічого...
Ден казав -"просто пхни її вперед" - також когось цитував, а зараз каже, що не було такого. НЕВДОБНО ПОЛУЧАЄТЬСЯ...бо пхати таки треба
Я просто пішов ВЧИТИСЬ, і трохи вже навчився, ТРОХИ, не як Ведмедик, що вже єксперт херов, , а як белькотів, так і белькоче чужими фразами, вирваними з контексту, СЕНСУ НЕ РОЗУМІЮЧИ, ані фраз, ані контексту.
Давайте щє раз, для історії,
Що там про таз?
Кажете "таз треба наружу, щоб лижі скоріше повертали"? Кумедно
Сотий раз питає -ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
Жоден не відповів. Не зможете. Це не так працює
Таз треба внутрь для закантовки та створення упору на зовнішню, а наружу його ставлять аж у момент початку нового повороту, і це все одно буде ВНУТРЬ. Важко? Звісно, це ж не Харб
Ви так кажете, котики, тільки тому що вам не пояснили процес і ви його не розуміете, хоч і пишете хось про біомеханіку. Кацапські паблікі -взагалі повна чухня
Ну, поясніть, як це працює?
Не можете?
А я можу
|
як жеж 2 штукаря евро змінюють свідомість ))
Хочь коли руки вверх дізнався то до чого?)))
|
|
|
06.04.2024, 14:35
|
#464 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Skyclub
Що там про таз?
Кажете "таз треба наружу, щоб лижі скоріше повертали"? Кумедно
Сотий раз питає -ЯК ЦЕ ПРАЦЮЄ?
|
Для того щоб створити кути на початку повороту треба змістити тіло в сторону від лиж
На мій погляд є 2 способи:
1. "Впасти" корпусом всередину поворота (впринципі це можна зробити і відкритими грудьми вперед і плечем вперед)
2. "Сісти" тазом всередину поворота: А для того, щоб сісти всередину повороту треба розвернутися задом до повороту (контрротація), бо боком сідати не зручно)
|
|
|
06.04.2024, 14:37
|
#465 (посилання)
|
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Сісти це не правильно. Це хіп дампінг.
Ми це робимо так (стараємось):
Використовуючи закінчення попереднього повороту, дозволити тілу рухатись вниз, в цей час до лінії падіння стопами нахилити ноги в сторону нового. В цей момент вже в невагомості ми створюємо початкові кути. Далі зігнути внутрішню ногу і почати опускати таз, і в цей час продовжувати стопами нахиляти. Таз опускається десь коли оижі йдуть в поперек схилу, за лінією падіння. Таз і згинання ноги лише відкривають додаткові можливості для стоп.
Востаннє редагував Lyubomyr: 06.04.2024 о 18:25.
|
|
|
06.04.2024, 14:41
|
#466 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Але ж ти казав, що Скайклабу для правильного катання треба навчитись опускати таз
Опускати таз + контрротація = схоже на "сісти"
|
|
|
06.04.2024, 14:47
|
#467 (посилання)
|
|
Поредагував.
Добавлено через 1 минуту
Як я вже казав, найбільш виражено опускають такз на плоскачах на 30м лижах, інакше ніяк. Подивись solden останніх 4 воріт.
Добавлено через 3 минуты
@mansrzv ,
Є реально класні лижники, рейсери які їздять здебільшого заклоном і в вміють це робити добре, в дуже передній стійці. Є на кубку хлопці які так їздять, дуже багато малих рейсерів так їздять. Але це складніше, бо в нас нема можливості нарощувати швидкість як нам завгодно, ми не слабо контролюємо цю змінну.
|
|
|
06.04.2024, 16:24
|
#468 (посилання)
|
|
@Skyclub ,
>> Обидва, друзі, станьте перед дзеркалом і подивіться на себе.
Якщо створювати кут сідаючи на тумбочку, то тушка назовні, і ліжа розкантовується, і упора не буде.
Це лише якщо робити це неправильно. Можу так само тебе відправити до дзеркала щоб переконатися, подивися Хіршера ту фотку де в нього зад і всі ноги волочаться по снігу.
Добавлено через 1 час 30 минут
Ось найбільш «роскарячений» чувак який маскує афрейми в нашому комюніті:
Heluvaskier
|
|
|
06.04.2024, 16:26
|
#469 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Скайклаб знову щось потер? Бо склалось враження що потер.
|
|
|
06.04.2024, 17:29
|
#470 (посилання)
|
|
До речі класна стаття:
What does it take to ski like the best
Чим Грег особливо цінний, то це що він як і ми нн про. Він бухгалтер і катає у відпустки.
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 4 | 103 | 297 | 82 (59%) | 55 (40%) | 1 (1%) |
---|
Yesterday | 0 | 2 | 179 | 495 | 71 (40%) | 103 (58%) | 5 (3%) |
---|
Month | 5 | 86 | 5688 | 16949 | 2633 (46%) | 2938 (52%) | 116 (2%) |
---|
|
|
|