Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг |
08.04.2024, 11:03
|
#491 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
вот перше попалось видео прогресуючого з нижним карвингом
положення корпуса
|
|
|
08.04.2024, 11:11
|
#492 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Ще дещо. В мене штани М розмір. А куртки L, XL. Подумай над зовнішніми силами спротиву, потім висновки зробиш.
|
|
|
08.04.2024, 11:14
|
#493 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від Mik
А тепер дивись, як ти сам собі суперечив. Я тут на рослабоні
Потім це все видалю
|
тут вже набагато краще з корпусом, але розгружаешся в трохи високу стійку (це не проблема, бо ноги не зовсім прямі, але..)
подивись до порівняння з останніми кадрами інструкора в яку він мах стійку розгружаеться.. просто в тебе мало накату, я рахую..
з накатом ті розуміешь що тобі зручно та від чого ти відчуваешь мах легкість, то і вірно..
|
|
|
08.04.2024, 11:26
|
#494 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від igrus
@Lyubomyr ,ти десь писав, що ти іздишь в якомусь моменті з розножкою ?
|
Так, їжджу. Така їзда як мене цікавить передбачає невелику розножку.
|
|
|
08.04.2024, 11:36
|
#495 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Mik
. Я тут на рослабоні
|
якраз коли ти напружуешься, хочешь щось за над-то показати вмикаеться механізм старих звичок та навиків, топто ти стаешь старим Міком з разножкою..але ти іі поборов, ти накатав навики без розножки, але вкл старі механіхми взаімодіі кінематики..
щоб іх позбутитись треба накативати нове до вільного полегшення без кутів, без намагань даже ставати на кант, а потім вже поступово, через вправи нарощувать кути з відповідними кутами ангуляціі, без ангуляціі, відчути як тебе зрівае кант зі зовнішній.. вкл ангуляцію для відчкття упору в зовнішню и т д
все має ступені та відчуття нарощуванія сил та опори, швідкості та кутів..
Додано через 5 хвилин
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
Так, їжджу. Така їзда як мене цікавить передбачає невелику розножку.
|
добре, але звал, чи завал тазу відчувати складно, я тобі це скажу в наступному сезоні.. бо зловив на цьому і себе.. короче я останні дні цього сезону (щоб не починати в наступному с 01.12 )) ) пішов "до низу".. є моменти... не знаю, бо не впевнен..
|
|
|
08.04.2024, 11:42
|
#496 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Я пас.
|
|
|
08.04.2024, 12:03
|
#497 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Mik
Я пас.
|
Я тобі кажу, що відчуваю та рахую що так мае бути, згоден ти чи ні, то твій вибір.. бо мій вибір я кажу.. я не пропоную та вчу когось тут , бо ти цього не потребуешь від мене, я і так багато чього тут настрочив власного, шо працуе швидко та з успіхом на різних лижниках.. бо то досвід, який напрацьовуються не просто так, та за великі гроші та час, яки треба по розумному монетизувати.. та і це теж треба вчити як робити..
Я ніколи не катав по чорній 16, бо не потреби не було. Розібратись зі червоними би..
Почав в останній день цього сезону..
Так що на наступний сезон є багато планів, та пас казати не збираюсь,))
Та ще одне, потрібні лижи для такого не з 12 радіусом , а десь від 14,5 до може 16..
І це теж дуже важливо мати опір зо снігом відповідний
А поки літо, треба тільки мати надію на то, шо всеж буде щось попереду в плані сезонів, та часу і змогу на ті сезони
|
|
|
08.04.2024, 13:13
|
#498 (посилання)
|
Я знаю, що я нічого не
|
Ігрус, напиши Томасу що він зависоко встає, про малий накат не забудь.
|
|
|
08.04.2024, 13:15
|
#499 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
Така їзда як мене цікавить передбачає невелику розножку.
|
ше раз повторю я тут не кого не намагаюсь повчати, якшо це в другий частині повороту , то ти не взмозі коректно трімати під контролем швидкість, це не я кажу, то закони ньтона такі.. то природа така..
якшо тебе таке влаштовуе та є змістом та цілью, то я хочу поперкдити решту чітачів, шо таке має бути причиною не відчувати контроль та спокій на сложніших відрізках трас
|
|
|
08.04.2024, 13:26
|
#500 (посилання)
|
Парапланерюга
Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race Pro
|
Цитата:
Коментар від igrus
ше раз повторю я тут не кого не намагаюсь повчати
|
Це таки топчик,
|
|
|
Тут присутні: 3 (учасників - 0 , гостей - 3)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 17 | 53 | 19 (73%) | 6 (23%) | 1 (4%) |
---|
Yesterday | 1 | 10 | 178 | 730 | 106 (60%) | 71 (40%) | 1 (1%) |
---|
Month | 3 | 112 | 5065 | 16422 | 2655 (53%) | 2257 (45%) | 125 (2%) |
---|
|
|
|