Гірськолижний форум
Горные лыжи ArmadaГорные лыжи Armada Горные лыжи Elan Маски и одежда Oakley Горнолыжные маски Bolle
Защита Dainese Термобельё Craft Спортивные носки X-Socks Термобельё X-Bionic
Реєстрація Головна Розділи Нові Біржа Транспорт
МОБІЛЬНА ВЕРСІЯ : НАШ FACEBOOK : RSS : Гірськолижний форум > Снегозависимость > Карвинговая территория > Карвинг: техника катания > Harald Harb PMTS
Карвинг: техника катания подготовленные склоны, вешки, фанкарвинг

Відповідь

Параметри теми Пошук у темі
Старий 08.04.2024, 13:41   #501 (посилання)
Всегда на форуме

Зараз: поза форумом

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Mik Переглянути коментар
Ігрус, напиши Томасу що він зависоко встає, про малий накат не забудь.
мік, Томас ДЕМОНСТРУЄ то, що треба робити на пологому відрізку трасси, для більшого образу він робить веліку амплітуду розгрузки .. для більшого разгону роботи руху на пологом він більше з висоти ЦМ кидає до низу, це явно можливо побачити в діі для ДЕМОНСТРАЦІІ учням .
але амплітуда верха до туристичноі стійки, топто ноги зігнути в колінах, корпус не прямий та статично заблокован, руки на місці (в тебе вони знизу, не працюючі)
в житті та в дінамитці він, думаю, амплітуду вставання скорочує..
встае в карвінг стійку, не туристичну
  Share with Facebook Відповісти з цитуванням
Старий 08.04.2024, 13:46   #502 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

Так і знав, що будуть руки. Ти росслабон слово розумієш? Як руки вплинули на мою траекторію, дугу?
Я не питав чи ти Томас і що там робиш. Я тобі демонструю рослаблену їзду.
Старий 08.04.2024, 13:52   #503 (посилання)
Всегда на форуме

Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
Цитата:
Коментар від Mik Переглянути коментар
Так і знав, що будуть руки. Ти росслабон слово розумієш? Як руки вплинули на мою траекторію, дугу?
вони, руки, дуже впливають на катання.. але якшо тобі це не заважає, то мені , а може ще кому, шкода на це дивитись..
повір, мені все одно.. але хочу нагадати ,щоб решта колистувачив не робило такого.. чи вважала за це на увагу, якщо хочить прогресувати..
хочешь мене переконати нащо руки внизу, пробуй..
Старий 08.04.2024, 14:22   #504 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

Ти в черговий раз довів, що нічого в лижах не розумієш. Якби руки просто висіли, я б 13 так легко не катав. Просто того, що я там роблю зовнішньою рукою(супровід в впродовж повороту, і то є рух, якому не легко навчитись.) але для людей, які не вміють їздити, або експертів як ти, руки статичні і непрацюють.
Старий 08.04.2024, 14:49   #505 (посилання)
Всегда на форуме

добре рукУ внутрішню..))
твій причино слідчий звязок мене не дуже вразив, звісно я не на змаганнях з тобою про навчанність та розум.. але про руху зовнішню та звязок з зовн. ногою я ще писав років 10 точно в зад..
повір, мені твоі висновки про невченість я переживаю вже не усміхаючись даже, бо готов до посилання звідти куди завгодно..,
крім простого дякую за час я ніц звіце не вийму корисного для себе, але повторюю, що коли ти змінюещься то я в цому теж приймаю участь.. мені це важливише ниж твое дякую за час відповіді
якшо я тебе таким чином змінюю, то нового учня я зміню за години на снігу.. бо я на тобі тренеруюсь в дуже складних умовах неповаги та образ
так шо дякую, що читаешь мене та реагуешь.. мені це корисно в треш умовах шось донести
не зважай,я не чекатиму відповіді
ти є інструментом для переконань, тих хто мене слухае на снігу
Старий 20.04.2024, 12:21   #506 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

Дуже багато треба написати для опису того, що тут бачу.
Перше фото з Харбом і контрротацією плечей. Я так сприймаю здорову КР. Складна навичка і я робив для цього багато вправ. Це дозволяє мати " візуально стабільний корпус в коротких та середніх поворотах." Зауважу, що положення тазу практично не змінюється. Тому контр рух, бо плечі скручуються в протилежному напрямку. (мабуть більше заплутався, ніж пояснив))
Друге фото я би не порівнював з першим. Якщо порівнювати з першим, то треба момент перед уколом палицею.
Третє фото нейтральне положення (ні ротації ні контр.)
Хоча Райлі пояснює ці поняття інакше. Він бере до уваги положення тазу. Якщо цікаво, знайти відос.
Старий 20.04.2024, 16:24   #507 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

В коротких повертають лижі, таз до певного кута (відносно лінії схилу). Потім іншу сторону до певного кута. Якщо взяти мінімум 45° в одну і іншу то разом 90. А при цьому плечі цього нероблять. Це буде стабільний корпус, але за рахунок контрруху
Старий 20.04.2024, 16:31   #508 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

Роліки рахуються?

Добавлено через 1 минуту

Це не помітно. І не має бути більше, ніж потрібно. Для компенсації закручування
Старий 20.04.2024, 16:35   #509 (посилання)
Парапланерюга

Снаряга: HEAD Worldcup Rebels i-Race ​​Pro
#210 в темі про Томаса. Невже там недосконало? Як на мене, там добре видно, яким має бути корпус.
Старий 20.04.2024, 16:45   #510 (посилання)
Mik
Я знаю, що я нічого не

В довгих поворотах третю фазу також трохи дотягую рукою. В коротких, після лінії схилу треба трипиняти закручування бо вийде вже не короткий. Треба дозволити тазу ще поїхати в поворот, а плечам ні. Це і буде контр рух.

Добавлено через 3 минуты

В тому відео замалий КУТ, десь приблизно (30°). Тому це не так помітно.
Відповідь Є непрочитані сторінки Головна Новi 

Тут присутні: 5 (учасників - 0 , гостей - 5)

Ваші права у розділі

Схожі теми
Тема Автор Розділ Відповідей Останній коментар
Harb Ski - лыжки для асфальта Funcarver Summer sports 10 18.03.2011 12:46

При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
New UsersNew PostsVisitsPageviewsSearch EnginesDirect TrafficReferring Sites
Today00175319 (73%)6 (23%)1 (4%)
Yesterday110178730106 (60%)71 (40%)1 (1%)
Month31125065164222655 (53%)2257 (45%)125 (2%)