Кашпировские онлайн ставим технику по фотографии и видео :) |
15.02.2021, 23:08
|
#261 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
Цитата:
Коментар від mansrzv
я передумал - у тебя нет завала! все отлично!
|
Ты мне не оставил выбора )
У меня он исчезнет навсегда, только ещё пока не придумал, что ещё тебе подкинуть
Добавлено через 4 минуты
Завал корпуса есть, на внутреннюю нет (ну может 2-3 поворота)
И это надо замечать глазами, а не следственным предположениями
|
|
|
16.02.2021, 00:09
|
#262 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Atomic D2 SL
|
Цитата:
Коментар від igrus
Завал корпуса есть, на внутреннюю нет
|
а куда? на внешнюю?!
Добавлено через 2 минуты
Цитата:
Коментар від igrus
только ещё пока не придумал, что ещё тебе подкинуть
|
а я придумал: подкину тебе камень! он победит твои ножницы!
|
|
|
16.02.2021, 10:16
|
#263 (посилання)
|
Їжджу на внутрішній лижі.
Снаряга: Rossignol FIS GS 193, Dynastar FIS SL 165, O+ скітур, Blizzard Brahma 88, Salomon QST 106, HEAD Supe
|
Цитата:
Коментар від mansrzv
так стаття ж про інклінацію, як спосіб створення кутів закантовки
а ангуляція нікуди не ділась, але вона більше для балансування над зовнішньою лижею
|
Я так сказав, тому що нахил він є базовим, а ангуляція в якійсь мірі це відміняючий рух до нахилу, якщо їхї не робити, нахил буде відповідати нихилу зовнішньої ноги. Правильніше казати що ми створюємо ту чи іншу кількість ангуляції, а не навпаки, що ми створюємо нахил і зменшуємо ангуляцію.
Зауваж, він писав в своїй критиці сильно ангульованої позиції дві речі:
1) "over edged ski". тут треба зауважити, що він це робить довгий поворот на короткорадіусній лижі (переважно вони це роблять на слаломках 170см, 14м радіус) і ту лижу справді дуже легко перекантувати бо англуація збільшує кути закантовки і на слаломках треба дозувати і неперекантовувати. Якщо ж мета короткі повороти, чисті чи з проковзуванням, то в рух йдуть всі рухи які збільшують кути, в максимальній амплітуді. Втім, і в слаломі можна передозувати, так як має бути певний нахил, який тяне тіло вних повороту, але він мінімальний.
2) g-forces. Тут два аспекти, на великій швикості, якщо поворот робити як вони роблять, коли вони утримують тиск на лижах після лінії падіння (а не як рейсери, які обїжджають збоку), то там внизу, коли лижі починають їхати вбік, на лижника діють величезні сили. В ангульованій позиції відчувається ніби робиш бокові скручування на прес з найбільшою вагою. Без ангуляції він відчуває скоріше як присідання зі штангою, сила та сама, але вирівняне щоб тим силам чинити супротив. На слаломках буде ще гірше, бо вони стоврюють тиск дуже швидко бо сильно закантованими йдуть по короткому радіусу.
Він вмів створювати ангулацію, але для його цілей і його лиж вона виявилася завеликою, він поексперементував і підібрав необхідну кількість. В коротких він робить її дууже багато, в рейсінгу ще б підібрав під ситуацію.
|
|
|
16.02.2021, 17:24
|
#264 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: прокатные :)
|
Цитата:
Коментар від Lyubomyr
.
|
Ай молодца ! Ай красавчег! Это в адрес Любомира и его последнего поста.
Добавлено через 20 минут
Цитата:
Коментар від igrus
Поспорьте хто-то с ним, я уже устал.. ))
|
Да не в нем дело. Переубедят его, на его место придет кто-то такой же, а скорее всего как обычно бывает - еще хуже. Демократия. Средство одно, как только выплескивается что то про "... уклонение от флага...", так от кого-то синхронно должно выплескиваться ровно противоположное - "если мы видим что звезды и солнце вращаются вокруг земли, то это не означает истину". Плюрализм, одно слово.
Добавлено через 9 минут
Ну и тех кто НЕДО-кантовывает 99 из 100 а тех кто ПЕРЕ-кантовывает 1 из 100. Догадайтесь кто шлет на форумы видео с вопросом - памагите! не могу короткие повороты делать, меня разносит, а я не хочу....
|
|
|
16.03.2023, 20:50
|
#265 (посилання)
|
Ридонли
|
скайклуб просил выложить, все что есть.. снимал парень первый раз..
впринцыпе рабочий момент после точечной теории, без сьемки..
Добавлено через 4 минуты
даже на релиз фото есть молдавский букет ))
сеть жжот ))))
Востаннє редагував 3dss: 17.03.2023 о 17:29.
|
|
|
17.03.2023, 09:43
|
#266 (посилання)
|
Live Fast
Снаряга: Россі ЛТ) Б96) Атомік Сл ) Элан Рс) Джордан, Спэш, СЕВА та 8)
|
Бачу ассiметрiю в руках, та слабеньке кантування, недозакриття дуг...
Оператору лайк, для першого разу i вiдразу пару знiмати не просто... Як i Iгорю
Я так розумiю вiн катiл на расслабонi без напрягу, лижi вiд 20м радiус не Сл мабуть Волки ГС уво, пiд 180см
|
|
|
17.03.2023, 11:22
|
#267 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
Цілі старатись тут не було, просто проїзд в кайф...то не злочин, як на мене
|
|
|
17.03.2023, 12:16
|
#268 (посилання)
|
Адепт Харбариума
Снаряга: Yamaha Tracer 9, YT Jeffsy Pro Race. Blizzard: SRC WC 165, WRC WC 180, Rustler 11 188
|
@Korben Dallas, будь другом. Наступного разу попроси його постаратися. І зніми відео. Бо це не перший раз такі відмазки.
Чувак перший їде набагато краще. Хто він, до речі?
|
|
|
17.03.2023, 16:52
|
#269 (посилання)
|
Bukovel Skischool
Снаряга: Salomon X-Race SW/165 2017
Atomic Hawx Ultra 110
|
@Sheridan ,я не знаю хто знімав, то не я.
|
|
|
17.03.2023, 18:50
|
#270 (посилання)
|
Ридонли
|
@Джигит ,симетрия это хороший показатель мышечной памяти от другой, в прошлом. почти проф деятельности в спорте
это пока не мешает, да и трудно лечится иак как не загружено силой тяжести и др. внешними силами
руки всегда в последнюю очередь корректируют..
Добавлено через 5 минут
@Джигит ,для выполнения задач закантовки вполне хватает, так как контроль скорости выполняется давленим стопы, что с наименьшим использованием мышечных усилий обеих ног
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
Схожі теми
|
Тема |
Автор |
Розділ |
Відповідей |
Останній коментар |
Троллей
|
borisimus |
Air Sports территория |
20 |
26.05.2013 17:09 |
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 0 | 0 | 17 | 53 | 19 (73%) | 6 (23%) | 1 (4%) |
---|
Yesterday | 1 | 10 | 178 | 730 | 106 (60%) | 71 (40%) | 1 (1%) |
---|
Month | 3 | 112 | 5065 | 16422 | 2655 (53%) | 2257 (45%) | 125 (2%) |
---|
|
|
|