Медпункт травмы, лечение, профилактика |
23.03.2011, 16:13
|
#11 (посилання)
|
Всегда на форуме
Зараз: поза форумом
Снаряга: .
|
Цитата:
Коментар від Prokurat
Попробуй пропить курс таблеточек (ибупрофен, диклофенак или нимесулид)
|
Імхо,дуже по печінці б"є і на рахунок "курса" я б побоявся(так щоб зняти біль пару разочків то так)
Цитата:
Коментар від Hooseinovich
Мой муж колол (точнее ему колол врач) курс Цель Т (Zeel T) или траумель (не помню точно) прямо в плечевой сустав.
|
Дуже радикальний метод.
Найперше - консультація у нормального лікаря,в ідеалі у декількох,правильний діагноз і тоді вже уколи і таблетки
|
|
|
23.03.2011, 16:15
|
#12 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Горнолыжные сандали Саломон :)
|
простите за офтоп
ну, Слава Богу, знание причины - 90% успеха в лечении
Добавлено через 1 минуту
Цитата:
Коментар від vorigg
Дуже радикальний метод.
Найперше - консультація у нормального лікаря,в ідеалі у декількох,правильний діагноз і тоді вже уколи і таблетки
|
на самом деле помогли уколы и таблетки. А еще помогло то, что муж взял, то что ему принадлежало и в чем себе попытался отказать почти год
|
|
|
23.03.2011, 16:17
|
#13 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Elan 1010
K2 Roadie 08
Seba FR1
|
У меня была похожая тема после декабрьского Кавказа. Все никак не проходила.. помог перелом той же руки: (нужно ж хоть какойто плюс в этом найти ) месяц полного покоя и 2 недели аккуратных разработок и вроде все норм...
но мой способ врядли кому подойдет (не дай бог)..
Вобщем помоему стоит просто на некоторое время дать руке покой, а потом потихоньку разрабатывать (как Вотер написал).
|
|
|
23.03.2011, 16:25
|
#14 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Цитата:
Коментар від Hooseinovich
простите за офтоп
ну, Слава Богу, знание причины - 90% успеха в лечении
Добавлено через 1 минуту
на самом деле помогли уколы и таблетки. А еще помогло то, что муж взял, то что ему принадлежало и в чем себе попытался отказать почти год
|
Я писав про те,що самовільно призначати собі курси сильнодіючих знеболюючих чи якихось уколів принаймні не дуже мудро,а от коли це робить спеціаліст - нема жодних питань.
Сам колись пив курс Німесілу 14 днів по 2 пакета в день,правда загальний стан після того був не очень гуд.
|
|
|
23.03.2011, 16:26
|
#15 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: Горнолыжные сандали Саломон :)
|
Сонечко, я ж написала, что уколы делал дохтор. Сами себе, ясное дело, ничего не назначали и не кололи
|
|
|
23.03.2011, 19:11
|
#16 (посилання)
|
Всегда на форуме
Снаряга: salomon: Roker2 11-12 \K2 obSETHed 11-12/Volkl Recetiger Speedwal Uvo SL 15-16\Stumpjumper FSR/Cube
|
в декабре левое.... прикольно было по гололеду ездить на авто, правой рулить и переключать передачи одновременно, левая в низу поддерживала баранку
в январе правое.... ездить значительно легче, передачи переключать впереди сидящий сосед(ка) помогали
в обеих случаях легкий экип чуть замораживал боль и работа палками при катании гасили болевые ощущения, но вечером пипец.. особенно в душе
в феврале начал теннис (правое) и постепенно отпускало + мази.
сейчас до сих пор есть неприятные ощущения при нагрузках на плечевые суставы.
время лечит + динамические легкие нагрузки
|
|
|
23.03.2011, 22:50
|
#17 (посилання)
|
Всегда здесь.
Снаряга: Salomon Q90
|
В позопрошлом сезоне на школе у Ч вывихнул кисть, рентген в Яремче это подтвердил.
Мази не помогли, разробатывал время от времени экспандером, прошло резко и незаметно в этом сезоне. Сейчас тоже плече напрягает, переодически забрасываю руку за спину, по немногу попускает, думаю к след сезону пройдет.
Думаю что разминка один из правильных вариантов лечения, но случаи бывают разные, консультация с врачем лишней не будет!
ПС
Хотя сам по второму случаю не консультировался.
|
|
|
28.03.2011, 10:15
|
#18 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: лижі
|
На жаль приєднуюсь до цієї кантори, кому м'яко кажучи не пощастило. Продублюю пост, залишений в темі Буковеля 2011.
В суботу також був на Буці, все би класно, і траси нормальні, принаймні до другої години дня, але от стався казус. На 5 трасі в кінці дня, між 2 бугрів вкінці спуску зловив кимось викинутий, або загублений шнурок від палки. Результат - забій плеча, повезло що не перелом! 2 тижні бандажа і мазюки - 3 дні Дип Реліф, щоб просто біль зняти, а потім мазюка "Скорая Помощ". Обідно, але як каже знайомий травматолог, доречі лижник дуже досвідчений і серйозним досвідом катання, було б набагато обідніше отримати травму на початку сезону, а останній спуск в сезоні це вже пофіґ. Мораль цієї басні така: росслаблятись можна лише коли сидиш в машині і їдеш додому, а на склоні, нехай і на досить попсовому треба бути уважним.
Про результат лікування відпишусь, хоча почитавши попередні пости, бачу що мені реально повезло, могло бути значно гірше.
|
|
|
03.05.2011, 15:24
|
#19 (посилання)
|
Давно на форуме
Снаряга: Volkl Shiro 2012 193
Marker Griffon Demo 13
Gibbon Classic 15m
|
Десь місяць тому сильно вдарив плече, трохи поболіло і більше не турбувало. Два дні тому при сильному навантаженні плечовий суглоб почав буквально вискакувати, але без зайвих проблем вправлявся. Гугл підказує що це називається "звичний вивих" і в деяких випадках потрібне оперативне хірургічне втручання.
Хтось з таким стикався? Чи можна обійтись без операції? Якщо ні, то як довго триває реабілітація ?
|
|
|
03.05.2011, 15:58
|
#20 (посилання)
|
Всегда на форуме
|
Батьки розказували що в дитинстві в мене був звичний вивих,але ліктьового суглобу.Суглоб вискакував при найменшому навантаженні,постійно ходили вправляти.Зараз вроді переріс і нічого не турбує.Але є інакший прікол:в мене випадають обидва плечевих суглоби,але не повністю (я сам можу рухати ними майже до стану вискакування,при цьому ніяких больових відчуттів немає).
Коли проходив комісію у войско,то сказали що все внормі,хоча це й так понятно що вони так би і сказали.
Ось тут якась стаття:
Нестабільність плечового суглоба (звичний вивих плеча) » Медичний портал: ліки, захворювання, лікування хвороб
П.С. Найперше до нормального ортопеда треба звернутись
|
|
|
Тут присутні: 2 (учасників - 0 , гостей - 2)
|
|
Ваші права у розділі
|
Ви не можете створювати теми
Ви не можете писати коментарі
Ви не можете долучати файли
Ви не можете редагувати коментарі
HTML код Вимк.
|
|
|
При цитуванні гірськолижного форуму на інших ресурсах, активне посилання на extreme.com.ua обов'язкове.
|
| | New Users | New Posts | Visits | Pageviews | Search Engines | Direct Traffic | Referring Sites |
---|
Today | 1 | 10 | 54 | 152 | 50 (67%) | 25 (33%) | 3 (4%) |
---|
Yesterday | 0 | 5 | 189 | 532 | 95 (50%) | 88 (47%) | 6 (3%) |
---|
Month | 4 | 124 | 5049 | 16348 | 2670 (53%) | 2259 (45%) | 123 (2%) |
---|
|
|
|