![]() |
Цитата:
|
Цитата:
|
Ребята, чтобы максимально сузить круг поисков можно Вам задать ламерский вопрос?
Просто перечислить бенды вещей, которые можно покупать из верней одежды, экипировки, штаны и куртка. Я так понимаю останется порядка 5-7 производителе и тогда все вопросы сузятся до моего размера, цены, и мембраны (я так понял надо минимум 15000 а лучше 20000 на вотерпруфф) Спасибо. |
Цитата:
Крім того, ціна курток вище 10 000, теж висока. Для спокійного катання на наших чи закордонних гірськолижних курортах вам спокійно вистачатиме мембрани від 5 000 до 10 000. Це я вам скажу як людина, яка має вже не перший рік 2 куртки та 2 пари штанів з мембранною 5 000 :agree:. Тому поволі постає питання: а чи є зміст переплачувати за функціонал, яким ти й так не буде користуватися? До слова, цей сезон відкатала у костюмі канадської фірми Westbeach, мембрана 6 000/6 000 - протягом дня падала, мокла під дощем та снігом, заривалась по пояс у сніг на Драгобраті і ніяких нарікань, комфорт на вищому рівні. Тому моя порада: краще купити дійсно якісну та брендову річ із мембраною 5 000-10 000, аніж купувати річ від невідомого виробника із більшою мембраною. Стосовно брендів - кожна людина є індивідуальна і у кожного, безумовно, є свої фаворити. Постараюсь описати ті марки, які мені відомі і в яких трохи орієнтуюся (які носили знайомі, друзі, які щупала в магазині і які носила сама), так би мовити, моє ІМХО. 1. "Дорогі" бренди: Descente, Mammut, Millet, The North Face, Ziener. Якість та ціна понад усе. 2. Бренди середньоцінової категорії - HellyHansen, Rossignol, Salomon, Völkl, Lafuma, Rip Curl, Roxy, Columbia (спеціальні спортивні серії), Westbeach, Burton, O'neill, Sessions, Bonfire, DC, Quiksilver, Spyder, Killtec, Hannah, 686, Subindustries, Rome - найширше використовуються та найбільш поширені у нас. Хороше співвідношення ціна/якість. Варто шукати у київських, дніпропетровських магазинах, а також у інтернет-магазинах. 3. Недорогі бренди країн-"сусідів" та вітчизняні бренди - 4F (Польща), Campus (Польща), Husky (Чехія), Alpine Pro (Чехія), Trimm (Чехія), Commandor (наше, українське). Юзає багато знайомих, ніби задоволені, якість непогана. Чоловік два сезони відкатав у куртці польського бренду, ніби ніякого дискомфорту у носінні та катанні я за ним не помітила. |
Спасибо большое Джоли за раскрытие вопроса!!
Если я правильно понял, то на не дорогие бренды из Вашей категории вообще не стоит ориентироваться при финансовой независимости в определнной степени?))) |
Цитата:
1. Де будеш кататися. 2. Стиль катання. 3. Як часто будеш кататися. З цих міркувань потрібно підходити до купівлі лижного одягу і звичайно від фінансових можливостей:agree:. Розповіли вже тобі все, успіхів тобі у придбанні твоїх лижних обновок:agree:. |
Ну я би в бренди середньоцінової категорії додав Völkl, курточки дуже непогані.
|
Цитата:
Просто тут йдеться про те, що при наявності достатньої кількості грошей та можливості вибору краще взяти перевірену та дорожчу марку, аніж маловідомий бренд. До слова скажу вам, що у нас у Львові 70% усіх брендів, які я перерахувала до середньоцінової категорії, знайти дуже важко - частину з них справді важко знайти, а частина взагалі не представлена, за такими речами треба їхати в Київ чи купувати у закордонних інтернет-магазинах. Більшість львівських магазинів орієнтується на споживача середнього рівня достатку, ось тому і возять бренди дешевих виробників, їм це вигідніше, аніж завезти колекцію дорожчого одягу, які не так швидко будуть розкуповувати. У Києві, Харкові, Дніпропетровську та інших містах-мільйонниках з цим легше, більший вибір хороший речей. І ще один важливий момент, про який вже писав Боб Кнесл у пості вище - ви обирайте собі річ в залежності від того, скільки рахів протягом сезону ви будете нею користуватись: якщо ви їздите на лижі 2-3 рази за сезон по 2-3 дні, вам цілком достаньо буде бюджетної моделі (навіщо платити більше), якщо ви у сумі накатуєте від 15 днів до місяця і більше, беріть більш дорожчий бренд, так як він повністю себе виправдає при активному та довготривалому користуванні. |
уважаемая Jolie Вы не учли один важный фактор при выборе лыжного экипа и снаряги - это "лыжная жадность". Я это испытываю каждый раз когда посещаю соответствующий магазин и и-нет магазин :))))
Сегодня проезжал в Ровно, посетил в Экваторе спорт магаз... не помню названия и обнаружил там чудесные куртки и штаны под брендом ENVY. Продавец рассказала, что производитель - Словакия или Чехия... чуть не купил. Да и цена как для ватерпруфа 15000 - 1000 грн. вполне пристойная. И это при условии, что есть уже комплект + запасные штаны. :))) Что то меня остановило. :))) |
Да лижна жадність це проблема, сам таким заразився,як від неї вилікуватися ,спосіб тільки один,потрібно купити все що потрібно,може тоді відпустить(жадність),а мені ще стільки всього потрібно:)
|
Часовий пояс GMT +2. Поточний час: 18:15. |